2777
2789

سلام

من با فر برقی کیک درست میکنم یه چند دفعه هست وسط کیکم نپخته میمونه و بالاش برشته میشه، این یعنی چی؟ دمای فر زیاده؟ ترکیب موادش درست نیست؟

اگه دستور پخت خیلی خوبی هم دارین، ممنون میشم بذارین ☺️🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیق بگوچجوری میشه؟؟طبقه چندمه؟بالاوپایین هردوروشنه؟؟

وسطش خمیر، روش برشته، تهش خوب معمولی 

وسط میذارم. یه بار پایین رو روشن کردم، یه بار هم هردو رو ولی نتیجه یکی بود ☹️



دستور کیک خودمو میدم

تخم مرغ ۱ تا ۳ عدد

ارد ۱ و نیم لیوان

شکر ۱ لیوان

آب(یا شیر یا ابمیوه) نصف لیوان

وانیل (یا رنده پوست پرتقال یا هر اطانس دیگه ای) نوک ق

بکینگ مودر ۱ ق م

روغن نصف لیوان

اول شکر و تخم مرغ و اسانس رو ۶ دقیقه هم بزن.اب رو اضافه کن بعدش روغن رو و در اخر ارد رو با همزن خوب هم بزن تا موادت گلوله نشه بعد بکینگ پودر رو اضافه کن و با قاشق مخلوطش کن توی قالب بریز و بزار فر

(برای داشتن کیک شکلاتی ۳ ق از ارد کم کن و بجاش پودر کاکائو بریز)

دمای فرزیاده گلم الان نکته مهم ومیگم جواب سوالت ومیگیری

دلیل گنبدی شدن کیک یعنی روی کیک وسطش بالامیاددلیلش شل شدن خمیریعنی زیادآردوباموادهم میزنیم

۲.داخل کیک خمیری میشه دلیل دمای زیادفر

۳تخم مرغی استفاده کنیم ک سفیدش ژله ای مانندباشه آبکی نباشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز