🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این رو اون کراشه اون رو غضنفر غضنفر رو اقای ایکس 😂😂😂😂همینجور بگیر برو جلو تهشم همه ت ترم اول شکست عشقی میخورنترم دو اکیپ میزنن ترم سه اکیپشون از هم میپاشه ترم وار فک میکنن افعی ان ولی بازم...😂😂
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من یه کلیاتی بگمدانشگاه پر از عشق های زنجیر واریه این رو اون کراشه اون رو غضنفر غضنفر رو اقای ایکس ...
من نه اکیپ زدم نه تو رابطه رفتم نه عشق ممنوعه دیدم خداروشکر🤣
چجورس هست تو هفته چنروز کلاس دارینامتحاناتون از کی شروع میشهرل زدن تو دانشگاه هست؟
دانشگاه های دولتی هرروز هفته
امتحانات از اواخر دی
رل زدن هست اما خیلی سمیه و خوب نیست تو دانشگاه
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
چجورس هست تو هفته چنروز کلاس دارینامتحاناتون از کی شروع میشهرل زدن تو دانشگاه هست؟
دست خودته چندروز درهفته باشه ولی چون ظرفیت کمه یهو میشه ۵ روزه هفته
امتحانا مثل دبیرستانی ها دی و خرداد که مساویست با هرترم
آره هست ولی خیلی کم و موقت