2777
2789
باسنی که رسماً تخته و ال ای دی چی؟ امیدی هست بهش؟

ال ای دی چیه؟؟ 😐

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی و اسکوات

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم رازیانه خوردم و از ۴۸اومدم ۵۸  و سینه و ران آوردم

چجوری خوردی؟؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
Led  تلویزیون ال ای دی دیدی در همون حد تخت    

اها🤣🤣ورزش کن باسن راحت درمیاد سینه سخته☹️

تو پریودی مشکلی برات پیش نیومد؟

پریودام نا منطم بود بری همین رفتم دکتر تا ۶ ماه که اصلا پریود نشدم با اینکه روزی دو لیوان عرق رازیانه میخوردم 🤪🤪🤪🤪🤪بعدش یه داروی دیگه داد با اون پریود شدم ولی بعد افتادم به خونریزی دیگه طب سنتی ول کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سر خورد رفتم تخم تازشو از بازار بزرگ خریدم و دم میکردم روزی یکی یا دو لیوان میخوردم از ۶۵ الان ۷۰

کیست نگرفتی؟ من دوسدارم بخورم میترسم

بله. همه فکر میکنن راه برجسته سازی بدن جراحیه ولی سخت در اشتباهن من با ورزش هم باسنمو هم سینمو خوش فرم و حجیم کردم هم تنبلی تخمدانمو از بین بردم الان همه خارجیا با ورزش فرم میدن نه جراحی.

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️