2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش سینه رو کوچیک تر میکنه چون بافت سینه از چربیه....ولی باسن و رون من خیلی با ورزش تغیر کرد تو دوم ...

چ ورزشی؟؟ توخونه؟

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
اگر دکتر اجازه بده سپرترون کامپایند سینه رو بزرگ میکنه. ماساژ با خراطین به روش خاص خودش و ورزش. ۷۰ ب ...

عزیزم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی؟!💜🥰

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
جان من راست میگی؟ موقع پیاده روی باید به بدنم فرم خاصی بدم یا عادی؟

اره عزیزم

ببین گلم بزرررگ نشدا 

برجسته و گرد و خوش فرم شد 

نه فقط قوز نکن راه میری 

سعی کن پیاده رویتم یه کم تند باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وای من پیاده روی کردم تخت تر شد😐

فرم می گیره همه میره بالا جمع میشه گرد میشه

شما خیلی لاغر نیستی احتمالا؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من باشگاه میرفتم ولی دیگ نمیرم خونه خودم تمرین میکنم...تاثیر داره خیلی...هوازی کار میکنم

من فقط اسکوات میزنم نمی‌دونم تاثیر داره یا نه ...بعدش سفیده تخم مرغ میخورم ...شرایط باشگاه ندارم تو خونه ...میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی عزیزم ...

فرم می گیره همه میره بالا جمع میشه گرد میشه شما خیلی لاغر نیستی احتمالا؟

لاعرم اما نه انکه در حال شکستن

ولی خب بیشتر افتاده شده

بنطرم باید ورزشای مخصوص توی باشگاه بشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..