2777
2789
بله. همه فکر میکنن راه برجسته سازی بدن جراحیه ولی سخت در اشتباهن من با ورزش هم باسنمو هم سینمو خوش ف ...

میشه بیشتر توضیح بدین چه ورزشی و چه مدت 

ببین دوست عزیز من اصلا رسماً هیچی ندارم

پس چرا مال من در نمیاد    

تا دوساعت بعد ورزش پروتئین باید مصرف کنی وگرم بدتر لاغرمیشی ازین برنامه های ورزشی باسن از گوگل پلی نصب کو

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی سه ماهه دارم میرم تغییری ندیدم اسکات هم قبلاً ۶ماع رفتم باشگاه هم با دستگاه هم بدون دستگاه ...

باسن فقط با تمرین قدرتی سخت و بی هوازی با مصرف پروتیین وی فرم میگیره و کمی بزرگ چون عضله سرینی بزرگ و کوچک رو باید حجم داد . با پیاده روی بدتر اب میشه مگه اینکه سربالایی با وزنه سنگین به پات بری 

بله. همه فکر میکنن راه برجسته سازی بدن جراحیه ولی سخت در اشتباهن من با ورزش هم باسنمو هم سینمو خوش ف ...

سینه رو با چ ورزشی بزرگ میکنی؟؟ 😐

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
پیاده روی سه ماهه دارم میرم تغییری ندیدم اسکات هم قبلاً ۶ماع رفتم باشگاه هم با دستگاه هم بدون دستگاه ...

من یکسال پیاده روری کردم در حد روزی سه ساعت پیاده روی تند

طوری شده بود همه فکر می کردن پروتز کردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم رازیانه خوردم و از ۴۸اومدم ۵۸  و سینه و ران آوردم

این سایز چیه ۴۸ و ۵۸

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
میشه بیشتر توضیح بدین چه ورزشی و چه مدت  ببین دوست عزیز من اصلا رسماً هیچی ندارم

اگر چاق نیستی فیتنس. کار با وزنه اول از وزنه کم شروع میکنی تحت نظر مربی بیشتر میکنی. حرکات مخصوص باسن هفته ای سه بار چون عصله ۲۴ساعت استراحت نیاز داره. پروتئین فراموش نشه. اسکات البته صحیح. ددلیفت و لانچ به روش صحیح با وزنه. عرض ۶ماه تاثیر میبینی

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
سینه رو با چ ورزشی بزرگ میکنی؟؟ 😐

اگر دکتر اجازه بده سپرترون کامپایند سینه رو بزرگ میکنه. ماساژ با خراطین به روش خاص خودش و ورزش. ۷۰ بودم الان ۸۵ ام

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
اگر چاق نیستی فیتنس. کار با وزنه اول از وزنه کم شروع میکنی تحت نظر مربی بیشتر میکنی. حرکات مخصوص باس ...

ببین قبلاً رفتم باشگاه مربی پول اضافه گرفت باهام خصوصی کار کنه ولی فقط می‌گفت برو فلان تمرین انجام بده حتی نگاه نمی کرد درست انجام میدم یا نه 

اگر دکتر اجازه بده سپرترون کامپایند سینه رو بزرگ میکنه. ماساژ با خراطین به روش خاص خودش و ورزش. ۷۰ ب ...

قرص و چجوری مصرف کنم؟؟ 

ماساژباخراطین یه ماه انجام دادم تاثیری نداشت

ورزش چ مدلی خوبه؟؟؟ 

ببین قبلاً رفتم باشگاه مربی پول اضافه گرفت باهام خصوصی کار کنه ولی فقط می‌گفت برو فلان تمرین انجام ب ...

تو اسکات نباید زانوهات از نوک انگشتات جلو بزنه. کمر صاف و با باسن پایین بالا میکنی و پاها مستقیم روبه جلو باشن نه به طرفین