2777
2789
عنوان

با دویست تومن میتونم وسایل

207 بازدید | 27 پست

بچه هایی که تازه جهزیه خریدین با ۲۰۰ تومن میتونم وسایل اشپزخونه رو کامل بخرم ؟!

سرویس قابلمه هام و چینی اصلیم و فرعیم و سماور و پا سماوری رو خریدم 

همه برقیا و خورده ریزه ها مونده 

به نظرتون بس میشه یه سرویس اپال ۱۲ نفره هم بخرم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حتما میتونی اینجا بپرسی میگن یه میلیارد پول میخاد برو دیجی کالا و باسلام قیمتا و نظرات و مقایسه کن چیز الکی گرون نخری

فقط هم چیزای کاربردی بخر 

خنزل پنزل جمع نکن☺️

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

اول ضروریا رو جنس خوب بگیر اگه چیزی موند برا بقیه پولت برنامه ریزی کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

آره میشه. یخچال و لباسشویی و ظرفشویی ایرانی بخر و وسایلی که خیلی واجب نیست رو هم بذار بعدا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برقی یخچال فریزر و لباسشویی و ظرفشویی رو حساب می کنی؟؟؟

نه سمت ما فقط وسایل اشپزخونه رو میخریم 

وسایل برقی بزرگ اشپزخونه و باقی وسایل همه با اقاست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
برقی خب چی باید بخری .‌ اگر بخوای لباسشویی ظرفشویی . یخچال جاروبرقی.اتو بخری سرویس قاشق چنگال و سرو ...

نه فقط وسایل ریز اسپزخونه با دختره سمت ما ، باقی سمت اوناس 

راستی سرویس قاشق چنگالمم خریدم یادم رفته بود خوب شد گفتی 😅

یه سری خورده ریزه اینام خریدم مثل ماگ های مختلف و قوری پیرکس و ازین خرت و پرتا 

برقی خب چی باید بخری .‌ اگر بخوای لباسشویی ظرفشویی . یخچال جاروبرقی.اتو بخری سرویس قاشق چنگال و سرو ...

نه منظورم از برقی پلوپز ، زودپز و سرخ کن و مخلوط کن و گوشت کوب برقی و ازین چیزاست