2777
2789

دیشب درست کردم وارفت شوهرم خیلی عصبانی شد

منم ناراحت شدم 

خودشم عذای مورد علاقشه

وقتی میریزم تو ماهیتابه دیگه نمیتونم برش گردونم خورد میشه میچسبه بو تابه اصلا یه وضعی

چیکار میکنین درست بر میگرده؟

پیاز داشته باشه به مقدار کافی 😁

نصف قاشق هم آرد بزن 

تخم مرغ هم همینطور

روغنت هم داغ

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوکو سبزی؟_ تخم مرغ رو زیاد بزن . تو تابه دوطرفه بپز

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

جدااا؟؟؟من کوکو رو دونه درست میکنم روغنم به اندازه ایی میریزم که شناور باشن 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

کو کو چی ؟

آرد نخودچی بزن روغنش هم خیلی داغ باشه اصلا وا نمیره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بستگی داره کوکوی چی باشه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)