2777
2789

شیرم همون اتاق عمل اومد خیلی کم ولی اومد‌.روز بعد که مرخص شدم شیرم قطع شد،وحشت کردم که نکنه من شیر ندارم ،نینی ام گریه میکرد و سیر نمیشد شیرخشک براش خریدم ک بخوره.هرچقد ماساژ دادم با آب گرم فایده نداشت.قطره شیرافزا تهیه کردم و‌خوردم اما تا اثر کنه خب تا اینکه گفتم بزار شیردوش بزنم.وقتی زدم انکار که اون شیر اولیه(اغوز),انقد چرب بوده که راهشو بسته بوده😅و کم‌کم شیرم اومد..کله پاچه تو ده روز اول سه بار خوردم فقط هم غذام گوشت بود بیشتر تا برنج.خیلب نتیجه خوبی داد.شماهم مثل من اگه کم‌تجربه بودین نترسین.خیلیا پرسیدم بعد مرخص شدن شیر شون قطع میشه

تورامن چشم‌در راهم...

من تب شیر کردم 

عرق کرده بودم واز سرما زیر پتو میلرزیدم دندونام  می‌خورد به هم خیلی حالم بد بود کم کم خوب شدم ۲۴ ساعت شد سینه میزاشتم دهن بچه گریه میکرد می‌خوابید یادم افتاد گریه افتادم الان 

خیلی سخت گذشت بهم بی مادری وبی کسی وبلد نبودن همسرم همش توی حال بود جلو تلویزیون حتی نا نداشتم صدا بزنم به دادم برس یادم میاد فقط اشک میریزم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.