2777
2789
عنوان

#ایده_متن برای درخواست پول از آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 126 پست

به نظرم برو صاف تو چشاش نگاه کن بگو پووول وَده  پوللللله زور وَده (با لهجه ی کیوونِ برره) 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خوشم نیومد

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂من اینا بفرستم میگ درست بگو پول میخوام 😂😂اینو بخونه اصلا فک میکنه تبلیغه😂

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
خدایی شما اینا رو میفرستین شوهراتون مسخره نمیکنن؟من اینو بدم یک ساعت میخنده بهم

😂بفرست بعد از واکنشون اسکرین بگیر نشون بده ببینیم چی میگن🤣

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
خدایی شما اینا رو میفرستین شوهراتون مسخره نمیکنن؟من اینو بدم یک ساعت میخنده بهم

بنظر من خوب نیست همسش بگیم پول بده چ بهتر بین ۱۰۰ بار درخواست خودمون یکبارشو اینطور بگین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

چه کلاس میذارن واسه شوهراشون 😂😂😂😂

اونوقت من 

لطفا انقدر بزن به کارتم 

باتشکر عزیز دلت سوگند 😂😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اینو فرستادم نوشت 

بانو ی من به علت دزدی برخی افراد ازخانه مردم و همچنین تحریم ها 

باید کمی پول را در خزانه اندوخته و از خرج های غیر ضروری خوداری کنیم 

پیرو متن بالا به علت نداشتن پول برای حقوق وزیر را اخراج نموده ام 

با تشکر

پول بده

بنظر من خوب نیست همیش بگیم پول بده چ بهتر بین ۱۰۰ بار درخواست خودمون یکبارشو اینطور بگین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕