2777
2789
عنوان

روغن بنفشه اصل

9430 بازدید | 18 پست

من یه عارضه ای داشتم که روغن بنفشه باعث بهبودش میشو تا تموم شد قبل اینکه کاملا عارضه ام برگرده به همسرم گفتم تهیه کنن تهیه کردن از یکی از این مثلا طب اسلامی کارا نگاه کردم دیدم شبیه همه چیه الا روغن بنفشه

خیلی جاها رفتم بگیرم اکثرا اصل نیس اصلش معجزه می کنه درحقیقت روغن بنفشه معمولا همون زوغن زیتونه که بعد روندی سه ماه گل بنفشه توش میمونه و سپس روغن صاف میشه یکی از مهمترین نشانه های روغن بنفشه رنگشه بجای اینکه زرد باشه مثل روغن های دیگه سبز تیره است رنگش بعدم بوی خاصی داره متفاوت از زیتون و روغن معمولی

واقعا خیلی معجزه اش رو دیدم خیلی من اصلا طب سنتی قبول ندارم اما خداییش این کیمیا است اصل باشه خیلیا بودن دادم درمان شدن مادر دوستم پاش صاف نمیشد خداییش الان راه میره قشنگ خودم دستم شدیدا آسیب دید توی یک مسافرت بهبود پیدا کر گرفتگی بینی شقاق عرق سوز درد رو آروم میکنه تسکین میده و باعث بهبود میشه. فقط اصل باشه خیلی مهمه

خانما میشه برای حاجتم یدونه صلوات بفرسید🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون درست کنیدش دوست عزیز... بنفشه تو شیشه بریزید بعد انقدی توش روغن بریزین روشو بپوشونه..روغن هم بین زیتون کنجد بادام شیرین بر حسب کاری که ازش میخواین روغن مناسب همونو بریزین.درشو ببندین سه ماه پشت پنجره بزارین بعد سه ما با صافی صافش کنید و تو اون روغن دوباره بنفشه جدید بریزین دوباره سه ماه بمونه...بعد دوباره صاف کنین بنفشه جدید بریزین سه ماه دیگم بمونه اماده مصرفه اصل اصل و بیشترین خاصیتو داره با این روش

قیمتش چنده؟

متفاوته... از هم من پیارسال هر شیشه کوچیکش رو میگرفتم 20 تومن جدید نرسیدم بگیرم میگم چون یه جایی هست میگیرم نرفتم از نزدیک خودمونم هر جا دیدم دیدم اصل نیست

به راحتی میتونید خودتون درست کنید ، بعد از خرید گل بنفشه خشک ، آن را  بسابید و داخل روغن بریزید جایی باشه که گرم باشه.

برای زیبایی پوست و مو از پایه زیتون استفاده کنید و برای سرماخوردگی و سینوزیت و... از پایه روغن کنجد.