2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد کوچکتر از خود. لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٢٨ بودم ب دانشجوهاي كم سن تر درس ميدادم تو دانشگاه اينا اولش نميدونستن من بزرگترم

ولي من از چهره تشخيص ميدادم

خيلي اشتباه بود اگه من با يكيشون دوست ميشدم

ولي تو سن بيشتر شايد نه

مثلا ٥ سال بعدش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان ولی تو سلبریتی ها خیلی هست این مدلی مثل نیک جوناس و پریانکا یا شکیرا و پیکه ک خانوم ها ده سال بزرگترن 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

نمیدونم منکه خوشم نمیاد از شوهرم بزرگتر میبودم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اشتباهه محضه من ۷ سال کوچکترم موهای من سفید شده مال همسرم نه زن با یک بارداری شکسته میشه ح ...

چی میشه ک زن شکسته میشه

اخه زن پسر همسایمون ۳ قلو باردار بود الان بچهاش ۵ ساله هستن ولی زنه بعد بارداریش خوشگلتر شده

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

همه گفتن نه ولی من میگم مشکلی نیست چرا؟ 

حتی عرفن و شرعن‌هم‌مشکلی نداره 

چون لسته به درک‌شخصیت و اخلاق و منش اون‌فرد

سن‌یک عدده که فقط روز به روز بالا میره چه بسا افرادی هستن‌با سن های بالا که حتی درک‌و شعور اون‌فرد ۲۳ ساله رو ندارن

الان ولی تو سلبریتی ها خیلی هست این مدلی مثل نیک جوناس و پریانکا یا شکیرا و پیکه ک خانوم ها ده سال ب ...

بریتنی و سام رو نگفتی

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

خب از لحاظ عرفی که هنوز ازدواج با مرد پنج‌ سال کوچک‌تر هنوز باب نشده ولی موفق یا ناموفق بودن این ازدواجا به خیلی موارد بستگی داره . من یه جایی خوندم که یه خانوم میگفت بخاطر اینکه همسرم ازم کوچیکتره همش سختگیری میکنه و قلدربازی درمیاره که ثابت کنه بیشتر از من میفمه . چن تا خانوم دیگه با شرایط مشابه تاییدش کردن... ولی لزوما همیشه این‌طوری نیست