2777
2789

سلام به همگی.

راستش من قبلا به شدت خجالتی بودم و اعتماد به نفس پایینی داشتم٬ (البته اینم بگم رابطم با دوستام و کسایی که خیلی سال بود میشناختم خوب بود و در جمع دوستام به شدت شوخ و پر حرف هستم ) مثلا وقتی وارد یه جمع میشدم خییییلی استرس میگرفتم و خجالت میکشیدم ٬ البته خب بعد از چند دقیقه بهتر میشدم. حتی برای خرید رفتنم استرس میگیرم( اینو کجای دلم بزارم)

یا زمانی که با یه آدم جدید به خصوص اگه مذکرم باشه رو به رو بشم به تته پته میفتم و کلمه ها رو جابه جا میگم٬ دستامم شدیدا میلرزن. البته الان بهتر شدم و دیگه موقع حرف زدن با یه آقا خجالت نمیکشم در اون حد که حرف زدنم یادم بره اما خب بازم هنوز مقل قبل دستام میلرزن و دست پاچه میشم عین خنگا . مثلا امروز رفتم دکتر که طرف آقا بود   باورتون نمیشه از بس دستم لرزید و نمیتونستم مثل آدم صندلی رو جابه جا کنم بشینم که دکتره دو سه بار گفت استرس نداشته باش٬ لرزش دستام دید   

به نظرتون من چ مرضی دارم که تا وارد یه محیط جدید میشم و یا یه آدم جدید علی الخصوص که مذکر باشه رو ببینم استرس میاد سراغم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا 

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
تمرین کن پر رو بودن رو😂😂😂😂😂

تو پروفایلت اگه خودتی خوشگلیا

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

عزیزم گمونم مث من اضطراب داری و اعتماد بنفست پایینه. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تو پروفایلت اگه خودتی خوشگلیا

و اگه نیستم زشتم؟؟؟

نه عزیزم پروفایلم نیستم⁦☺️⁩⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
سخته   نمیتونم پر رو باشم

تو میتونی😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
و اگه نیستم زشتم؟؟؟ نه عزیزم پروفایلم نیستم⁦☺️⁩⁦❤️⁩

خب اونجوری من ک ندیدمت زیبایی به سیرت گلم

من فقط باپسرای فامیل سلام علیک نمیکنم استرس میگیرم یادم میره سلام کنم  باهمشون همینطوریم میترسم پیش خودشون فکربد کنن من کلا از جنس مذکر میبنم استرس میگیرم وفرارمیکنم 😐 بابام مبگ دیونه ای