2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست که الکی خجالت بکشه و استرس بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 34 پست
سخته   نمیتونم پر رو باشم

ببیت منم مثل تو بودم دقیقا، حتی با داییم و عمو و... هم ابن مشکل رو داشتم، رفتم دانشگاه تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم، خودمو درگیر این مساله کردم، توی تقریبا تماااام درس های چهار سال تحصیلم کنفرانس میدادم جلو یه عالمه دانشجو و استاد های خیلی خفن مون که عمدتا خارج تحصیل کرده بودن، کافی بود یه سوال دذسی پیش بیاد سریع میدوییدم اتاق استادا میریختم سرشون هی سوال میپرسیدم، اولاش خییلی سخت بود، بعد حدود 8 بار کلاس حل تمرین گرقتم از استادا، میرفتم سرکلاس برای مثلا 40 تا دانشجو سوال حل میکردم، با همه ارتباط برقرار کردم، با بچه های خوابگاه و... انقدر رفتم و اومدم و سوال پرسیدمو و خودمو درگیر این مساله کردم که الان ذره ای از اون خجالت و استرس چیزی برام نمونده و خیلی خوشحالم از این مساله، بینهایت، اعتماد به نفسم عجیییب رفت بالا و یه آدم دیگه شذم تو دید همه، تو هم هرجا هستی خودتو درگیر لین مساله کن، موقع خرید هی برو با فروشنده حرف بزن، با مردم، با غریبه ها، دختر و پسر، پیر و جوون اگه میخوای این حسا از بین بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتم که عزیز دلم⁦❤️⁩

😍💚💛

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
ببیت منم مثل تو بودم دقیقا، حتی با داییم و عمو و... هم ابن مشکل رو داشتم، رفتم دانشگاه تصمیم گرفتم خ ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. حتما انجام میدم راهکارت.

واقعا دیگه خودمم خسته شدم٬ ۲۵ سالم شده هنوز نمیتونم مثل بقیه راحت با آدمای جدید حرف بزنم. البته نسبت به قبل خیلی بختر شدم٬ قبلا افتضاح بودم. واقعا همین چندتا کنفرانس زمان کارشناسی به دادم رسید یکم بهتر شدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منم همینطور بخدا منظوری ندارم نمیتونم یبار رفتم سوپرمارکت پسرش بود سوپو دادم بش گقتم پولوبده اونم مب ...

عزیزم   

وضعمون خیلی خرابه.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️