2777
2789
عنوان

ثواب قرائت دعای مجیر

258 بازدید | 15 پست

ثواب دعای مجیر در ایام البیض

۱٣ ، ۱۴ و ۱۵ رمضان🌷‍

از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت شده و دعایى است که آن‏ حضرت هنگامى که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند، جبرئیل آورد و علامه کفعمى در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر نموده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده است.

از جمله اینکه هر که این دعا را در «ایام البیض» [روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده میشود، هرچند به عدد دانه‏ هاى باران و برگ‌هاى درختان و ریگ‌هاى بیابان باشد!

🌷‍

خواندن آن براى شفاى‏ بیمار و اداى دین و بینیازى و توانگرى و رفع غم و اندوه وازدواج سودمند است.

التماس دعا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

اجازه استارتر عزیز

التماسدعا هستم امروز تاپیک زدم دعا کنید. بعدش شوهرم پیام داد چهارشنبه میام بچه رو ببینم از دعاهای شما عزیزان دلش نرم شده، نرم تر هم میشه با دعاهاتون شاید گره زنذگیم باز بشه عزیزان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6348723/دارم-میسوزم-جیگرم-آتیش-گرفته-توروخداااا-دعام-کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی‌من داشتم پست هاتو میخوندم جایی گفتی مصاحبه رفتم خواستم‌بدونم قبول شدبن اون‌نوشته تو ...

سلام گلم.مصاحبه رد کردن.

الله واعلم کسی دیگه رو باپارتی گرفتن یا نه.

من تو همه مراحل تنهاقبولی شهرم بودم.آخرگفتن قبول نشدی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
گلم بازم داری امتحان‌میدی دیگ؟

نه عزیزم.ی پسرشیطون دارم ک نمیذاره درس بخونم.دعاکن امسال بخونم وقبول بشم

نگفتن چرا رد‌میکن تو مصاحبه خوب میپرسدی کجای حرفام اشگال داشت؟

جواب نمیدن ک.

میگن اعتراض داری کتبی بنویس تابررسی بشه.بعدشم فقط گفتن قبول نشدی بدون هیچ توضیح وعلتی.اتفاقااز مصاحبم راضی تربودم تاامتحانم

و میتونم بپرسم ا زکدوم شهری چن ساله و چه رشته ای

37سال.ارشدالهیات

حیف شد چرا قدر کسیو ک درس میخونن نمیدونن اخه

خیرسرم جز نخبه هاهستم.سه ترمه بامعدل بالا فارغ التحصیل شدم.خداهرچی خیره پیش بیاره.راصیم ب رضاش