2777
2789
عنوان

چرا نامنظمه!؟:///

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست
منم مدت زیادیه یه هفته حدودا میاد عقب یعنی مثلا هفت روز دیگه میشه ۳۰ روز اما من امروز میشم ، خب پریو ...

آهان درسته پس تا ده روز جلو عقب موردی نیس

مرسی عزیزم

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوبار آزمایش دادم نبود، حتما تازه اومده 🥺 وای نمی‌دونم چه مرگیمه🤒

بلا دوره گلم اخه زن داداشمم نامنظم بود فهمید تیروئید داره آزمایش بعضی وقتا اشتباه میشه گرمی زیاد بخور سردی رو از برنامه غذایی کمرنگ کن مثل ترشی و لبنیات 

بلا دوره گلم اخه زن داداشمم نامنظم بود فهمید تیروئید داره آزمایش بعضی وقتا اشتباه میشه گرمی زیاد بخو ...

مرسی عزیزم چشم حتما مرسی از راهنماییت⁦❤️⁩

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

مرسی عزیزم انشاالله جواب بده خسته شدم دیگه از دستش

🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
گیاه رازیانه رو بگیر پودر کن با شکر قهوه ای مخلوط کن هر شب یه قاشق مربا خوری با کمی اب مخلوط کن بخور ...

عزیزم رازیانه مصرف روتینش ضرر داره ، ممکنه پرولاکتینش بره بالا بعد که پرولاکتینش بره بالا دیگه کلا پریودش قطع میشه حالا بیا و درستش کن... 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم رازیانه مصرف روتینش ضرر داره ، ممکنه پرولاکتینش بره بالا بعد که پرولاکتینش بره بالا دیگه کلا پ ...

من ک تو نوجوانی ک نامنظم بود میخوردم 

سه دوره چهل روز ک وسط هر چهل روز ۱۰ روز نمیخوردم به علاوه +ایام قائدگی 

و بعد چهار پنج ماه خوردن عادت به کلی درست شد 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
آهان درسته پس تا ده روز جلو عقب موردی نیس مرسی عزیزم

آره اینجور که دکتر بهم گفت موردی نداره من دیگه نگران این موضوع نیستم که چرا پریودم یه هفته مثلا زودتر رخ میده ، ولی بابت کیست داشتنم به خاطر چیزای دیگه شک دارم میخوام برم دکتر زنان  که ببینم کیست یا هر مشکل دیگه ای هم نباشه که دیگه خیالم راحت شه .

واسه بارداری ،تنبلی تخمدان  یا همون سندرم پلی کستیک و کیست ممکنه مشکلی ایجاد کنن ، اینا رو باید مواظب بود ،  در مورد کیست هم که اینایی که میخوان برا بارداری اقدام کنن قبلش باید برن دکتر زنان تا اگه کیستی چیزی هست برطرفش کنن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی