2777
2789
عنوان

چرا نامنظمه!؟:///

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قرار بود ۹ روز دیگ بشم، ولی امروز اومد 😐 یا بعضی وقتا دیر میاد مثلا ۳۵ روز نیست

من پریود نمیشم چی خوردی ب منم بگو

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  

منم همینطوری هستم

ولی به من میگن عادی هست برای چند سال

نظر شما؟

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
من اوایل میرفتم دکتر هیج مرگیم نبود بعد از ۶ ماه بهم گفت عهههه تو که pco هستی کهههه

Pocچیه؟

ببین من دوبار با فاصله زمانی زیاد رفتم ها ، با فاصله ۱ سال و نیم دوسال تقریبا، رفتم دکتر

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

Pocچیه؟ ببین من دوبار با فاصله زمانی زیاد رفتم ها ، با فاصله ۱ سال و نیم دوسال تقریبا، رفتم د ...

انشالا که شما طوریتون نیس

من کیست خیلی خیییلی ریز دارن چنتا

و تنبلی شدید تخمدان

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
مثلا قرار بود ۹ روز دیگ بشم، ولی امروز اومد 😐 یا بعضی وقتا دیر میاد مثلا ۳۵ روز نیست

منم مدت زیادیه یه هفته حدودا میاد عقب یعنی مثلا هفت روز دیگه میشه ۳۰ روز اما من امروز میشم ، خب پریود دوره اش ۲۸ روزه است ، ۲ روزش که طبیعیه بیفته جلو ، بقیه ش هم من از دکتر پرسیدم گفت اگه ده روز بین این پریود و اون پریودت فاصله باشه اشکال داره ، یعنی دوره ۲۸ روزه خیلی کوتاه تر بشه در حد ۱۰ روزه بشه  اشکال داره و گفت نگران نباشم، البته دکتر زنان نبود ولی عمومی بود خانن دکترش 

خودم حس میکنم کیست دارم البته ، کلا برای کیست میخوام برم دکتر زنان برام سونو بنویسه ببینه دارم یا نه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اصلااا من وقتی میام اینجا می‌خوام خودمو بزنم🥺

یه سریاتون اینقدررررر دقیق تا تاریخ تخمک گذاری میگین ک من اصلا میمونم ، از منو اصلا نمیشه تشخیص داد لنتی🤐🤒

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️