2777
2789
عنوان

چرا نامنظمه!؟:///

341 بازدید | 40 پست

من ۴ سالی هست ک عادت ماهانه میشم واییی نامنطمه هنوز ، دوبار هم دکتر رفتم سونوگرافی و آزمایش خون ولی گفتند ک هیچ مشکلی نداری و قرص نوشتن

ب نظرتون چیکار کنم خسته شدم دیگ ، نکنه من یه مشکلی دارم😭😶😐

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست نداری؟ 

تنبلی تخمدان چی ؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حالا چراناراحتی وقتی هیچی نیست عزیز؟

آخه اعصابمو خورد کرده، یه بار که رفته بودم دکتر یه سری ها برا نازایی اومده بودن ، همشون چون عادت شوند نامنظم بود باردار نمی‌شدند😬😭

گیاه رازیانه رو بگیر پودر کن با شکر قهوه ای مخلوط کن هر شب یه قاشق مربا خوری با کمی اب مخلوط کن بخور فقط ایام عادت ماهیانه ات نخور این کار رو برای حداقل ۱۲۰ روز انجام بده...

یه روی دیگه اینکه: دوسین بخور یه قاشق مریا خوری شب یه قاشق مریا خوری ناشتا

روش سوم: هرشب یه قرص یا قطره ویتاگینوس بخور حتی موقعی که عادت ماهیانه هست بخور 

این هارو یکیش انجام بده روش اول و سوم بهتره ولی خب روش دومم خوبه جواب میگیری

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
آخه اعصابمو خورد کرده، یه بار که رفته بودم دکتر یه سری ها برا نازایی اومده بودن ، همشون چون عادت شون ...

😐نترس توام

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نه دوبار سونوگرافی رفتم دکتر گفتش مشکلی نیست اصلا

نا منظمیت در چه حده بگو تا بگم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

گیاه رازیانه رو بگیر پودر کن با شکر قهوه ای مخلوط کن هر شب یه قاشق مربا خوری با کمی اب مخلوط کن بخور ...

مرسی عزیزم انشاالله جواب بده خسته شدم دیگه از دستش

آخه اعصابمو خورد کرده، یه بار که رفته بودم دکتر یه سری ها برا نازایی اومده بودن ، همشون چون عادت شون ...

آزمایش پرولاکتین واست نوشته؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜