2777
2789
عنوان

درمان بیماری اسکیزوفرنی

88 بازدید | 18 پست

بچه ها خواستم به کسایی که بیمار اسکیزوفرن یا روانی تو خونه دارن مشورت بدم که کلینیک دی کارشون خیلی خوبه ، اگه همچین شخصی دارین تو خونه ببرید اونجا ، حتما جواب میگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده این افرادبه اندازه کافی دردسروهزینه دارند

تبلیغات بیهوده انجام ندید

این خانواده هاواقعاازنظرروح وروان وجسم خسته اند.انصاف نیست اینجوری ازشون کسب درآمدکنید.

خانواده این افرادبه اندازه کافی دردسروهزینه دارندتبلیغات بیهوده انجام ندیداین خانواده هاواقعاازنظررو ...

من خودم جزو همین خانواده هام و چون از این مرکز جواب گرفتم فقط خواستم به بقیه کمکی کرده باشم

من خودم جزو همین خانواده هام و چون از این مرکز جواب گرفتم فقط خواستم به بقیه کمکی کرده باشم

اسکیزوفرنی درمان نداره 

فقط کنترل میشه اونم بادارو

همه جاهم درمانش مثل همه .

به نظرم کمک نمی کنیدبراکلینیک درآمدزایی می کنید.

عمرا بیاد گند زده به زندگی شخصی چند خانواده.جالبه کلی مرید داره.ممنون از راهنمایی تون.

زنگ بزنیداورژانس وپلیس ۱۱۰ باهم میان می برنش .

واقعادرک می کنم 

خداآرامش وصبردهدبه همه خانواده های این بیماران .

زنگ بزنیداورژانس وپلیس ۱۱۰ باهم میان می برنش .واقعادرک می کنم خداآرامش وصبردهدبه همه خانواده های این ...

نمیشه.تهمت میزنه.صورت عروسش چنگ میزنه.همه ازش میترسن.واگذار به خدا.اخلاق پسرش و نوه هاش همینه.ما که دوریم فقط فاصله میگیریم ترکشش به ما نخوره.

نمیشه.تهمت میزنه.صورت عروسش چنگ میزنه.همه ازش میترسن.واگذار به خدا.اخلاق پسرش و نوه هاش همینه.ما که ...

چند مدت بستری باشه و نحت درمان باشه با قرص و امپول ارومش میکنن

نمیشه.تهمت میزنه.صورت عروسش چنگ میزنه.همه ازش میترسن.واگذار به خدا.اخلاق پسرش و نوه هاش همینه.ما که ...

درمواقع شدت بیماری ورفتارتهاجمی اورژانس وپلیس باهم میان وآمپول میزنند

حداقل دوروزمی خوابندوکمی آرام می شوندواقعاموثره .

قرص هاشون هم درغذاحل کنندوبهش بدهندبه مرورآرام میشه .