2777
2789
عنوان

دوستان خیلی تنهام چه کنم

62 بازدید | 4 پست

سلام دوستان اجبارا در شهر دیگه‌ای دور از خانوادم زندگی میکنم

اوایل از تنهاییم لذت میبردم درس میخوندم و کتاب تهیه میکردم اوقات فراغتم پر میشد

و احساس آرامشی که داشتم رو هرگز خونه پدرم تجربه نکرده بودم

صبح ک بیدار میشدم از اینکه اونجا نیستم و تو جو وحشتناکش نیستم خدا رو شکر میکردم

الان دیگه دوستان تنهاییم خیلی بیشتر شده بخاطر کرونا یک سال و اندی هست دانشگاه نمیرم دوستامم نمیبینم

دیگه مطالعه اغنام نمیکنه

همسرمم غالبا ساعتای ۱۲ یا ۱ میاد

بعد از ظهرم ک میاد ناهار میخوره میخوابه

هیچ دوستی هم ندارم

و چون تفاوت‌ فرهنگی خیلی زیادی با خانواده همسرم دارم ترجیح میدم رفت و آمد نکنم، واقعا تو این شرایط حوصله مشکلات ناشی از خانواده همسر رو ندارم

لطفا راهکار بدین

چیکار کنم تو این اوضاع کرونا

چند روزه همش کارم غصه و گیر دادن شدیده

عزیزم چقدر با جملات اولت همزاد پنداری کردم. منم اوایل خداروشکر میکردم که از جو خونه پدریم درومدم......

راجب تنهاییت باید بگم که الان هممون همینجوریم. دوستامون رو نمیبینیم تفریح نداریم رفت و امد نداریم. اگه به هنرخاصی علاقه داری سعی کن بصورت مجازی یادش بگیری تا سرگرم بشی. خیاطی بافتنی مکرومه بافی نقاشی میناکاری قالی بافی.... خیلی هم انگیزه میده و باحاله

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.