2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

378 بازدید | 41 پست

یه سقط شش ماهه داشتم 

همش میگه کاش سقط نمیشد دوباره باردارشو اگه الان مونده بود راه میرفت کلی براش لباس گرفتم میخواستم بهت بدم چرا اینجوری شد هم تو تنهایی بهم میگه هم تو جمع چند دفه یکم رک جوابشو دادم چون واقعا شرایط دوباره باردارشدنو ندارم کمرم بشدت درد داره الان قصدشو ندارم ولی نمیفهمه هیچی حالیش نیست همش حالمو بد کرده

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به شوهرت بگه مامان جان میشه راجع بچه با فلانی صحبت نکنی

ما الان فعلا قصدشو نداریم و یاداوری میکنی اون بچه رو حالش بد میشع

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

شیش ماهه سقط کردی یا شیش ماهه بود بچه از دستش دادی؟ خودتو ناراحت نکن مادرشوهر ها همین هستن بهش بگو پزشک گفته تا یه سال نباید باردار شی بعضی ها واقعا حالیشون نیست زندگی ما ب خودمون مربوطه

این مادرشوهرا سرشون تو کار خودشون باشه و فضولی نکن ازشون کم میشه عایا 

یکی نیس بهشون بگه سرت و تو زندگی خودت کن میان دلسوزی کنن اما گند میزنن به همه چی😶🤐🤐😑😑😑

راحت محترم سنگین بگو من هم بخوام فراموش کنم شما یادم میندازید هر وقت شرایطش رو همه جوره داشته باشم ا ...

بخدا حالیش نمیشه بلای جونم شده حالا امشب مهمون دارم اونم صدرصد میاد مطمعنم بازم جلو مهمون این حرفارو میگه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بخدا حالیش نمیشه بلای جونم شده حالا امشب مهمون دارم اونم صدرصد میاد مطمعنم بازم جلو مهمون این حرفارو ...

دختر خوب نترس ب خودت مسلط شو ‌و محترمانه بهش بگو حرفتو 

بخدا خودخوری مقابل بیشعوری یک عده واقعا حرامه ب نظر من