2777
2789
عنوان

باردار میشه لطفا بیایین سونوگرافی

156 بازدید | 24 پست

من به حساب اخرین سونو میشم ۴۰هفته ولی بیمارستان میگه ۳۷ هستی به حساب ان تی

هفته ای پیش دردم گرفت رفتم درد زایمان داشتم امپول بتا زدن الان کی زایمان میکنم ۳سانت هم بازم .؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا ن بیمارستانه ن زایشگاه اخه چی بگن شما باید بری پیش دکترت چکاپ بشی تا بتونه کمکت کنه انشالله ب سلامتی نینیتو بغل کنی لحظه زایمان دعام کن 🌺🌺🌺🌺

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

منم بچه ام نسبتاً درشت بود و سونوهای آخرم هفته ها رو بالاتر میزدن مثلاً ۳۴ هفته بودم در اصل ولی سونو میزد ۳۷ هفته. من بر اساس پریودم سزارین شدم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اگه سزارین باشی که ۳۸هفته اگه طبیعی تا دردتون بگیره

طبیعی هستم درد زایمانم گرفت رفتم بیمارستان بستری شدم ۲روز امپول زدن فرستادنم خونه یعنی چقد طول میکشه

۲۱مرداد بود اخرین پری ولی سونپ میگه الان ۴۰هفته هستم

من یادم نیست چطور محاسبه میشه فقط میدونم تاریخ های سونو برای من درست نبود و تا دو هفته با تاریخ اصلی زایمان که یک روز قبل تاریخ بر اساس پری بود فرق داشت

تاریخ های سونو دو هفته زودتر زایمان من بود

تاریخ بر اساس پری مهم تره یا آن تی حداقل

منم بچه ام نسبتاً درشت بود و سونوهای آخرم هفته ها رو بالاتر میزدن مثلاً ۳۴ هفته بودم در اصل ولی سونو ...

جدی؟پس اصلا حساب نمیکنن اخرین رو ؟

من طبیعی هستم خیلی درد دارم نمیدونم هم کی میخوام زایمان کنم خستم

وای خدا مثل من شدی منم یه بار گفتم به منم همینو گفتن سال ۹۴ولی همون روز معجزه شد و من مطب دکتر شخصی رفتم سونو گرافی اورژانسی نوشت چون ضربان قلبش نامنظم بود و بعدش آمپول درد زدن و بعد ازین که کیسه آبو پاره کرد بچه پی پی کرده بود و اگه تا فردا صبر میکردم جون بچم تو خطر می افتاد حالا اونو میگفتن هفته بعد درحالی که ب حساب خودم ۴۰هفته رو رد کرده بودم 

جدی؟پس اصلا حساب نمیکنن اخرین رو ؟ من طبیعی هستم خیلی درد دارم نمیدونم هم کی میخوام زایمان کنم خستم

نه دیگه اگر با اون میخواستن من زایمان کنم که ریه های بچه ام هنوز کامل نشده بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.