asabani مدیر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 عنوان باردار میشه لطفا بیایین سونوگرافی | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست من به حساب اخرین سونو میشم ۴۰هفته ولی بیمارستان میگه ۳۷ هستی به حساب ان تیهفته ای پیش دردم گرفت رفتم درد زایمان داشتم امپول بتا زدن الان کی زایمان میکنم ۳سانت هم بازم .؟ 1400/02/05 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 وای خدا مثل من شدی منم یه بار گفتم به منم همینو گفتن سال ۹۴ولی همون روز معجزه شد و من مطب دکتر شخصی ... سزارین شدی یعنی؟
تاهی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 812 اگه ۳ سانت بازی دیگه ایشالا امروز فردا پس فردا زایمان میکنی فقط یخرده پیاده روی کن تو خونه دوش هم بگیر
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 اگه ۳ سانت بازی دیگه ایشالا امروز فردا پس فردا زایمان میکنی فقط یخرده پیاده روی کن تو خونه دو ... اخه خیلی درد دارم نمیتونم اصلا پیاده روی کنم حالم بد میشه
تاهی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 812 اخه خیلی درد دارم نمیتونم اصلا پیاده روی کنم حالم بد میشه اووخی پس نزدیکه تمرین نفس کن نفس عمیق بکش اگه دردات هی شدید شد برو بیمارستان
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 عزیزم اینجا ن بیمارستانه ن زایشگاه اخه چی بگن شما باید بری پیش دکترت چکاپ بشی تا بتونه کمکت کنه انشا ... عزیرم میخواستم از تجربه ها استفاده کنم از ویزیت دکتر شم ببینم کسی مثل من بود کی زایمان کرد چیکاذ کرد
گلدونه_طلاقدیم عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 6538 عزیرم میخواستم از تجربه ها استفاده کنم از ویزیت دکتر شم ببینم کسی مثل من بود کی زایمان کرد چیکاذ کرد واقعا بدن با بدن فرق داره ممکنه ی راهنمایی ب ضرر ادمتموم بشه پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 اووخی پس نزدیکه تمرین نفس کن نفس عمیق بکش اگه دردات هی شدید شد برو بیمارستان وای زایمان دومم هست یه ذره یاد درد زایمان افتادم انگار میترسم از دردش .واسه اون یکم استرس گرفتم میدونم بعدش زایمان دیگه درد ندارم ولی بازم یاد درد میفتم سکته میکنم
تاهی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 812 وای زایمان دومم هست یه ذره یاد درد زایمان افتادم انگار میترسم از دردش .واسه اون یکم استرس گرفتم میدو ... عزیزم نترس اگه میتونی ی سوره قرآن بخوان یا یکاری که بهت آرامش میده یذره بخوابی برات خوبه اگه نه هم برو لباسای می نی رو ببین و ذوق کن الهی سلامت بغلش کنی
bibbbbbbbbbbb عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 412 سزارین شدی یعنی؟ اره اولش قراربو طبیعی بشه ولی بعد ۶ساعت درد کشیدن ساعت یک شب دکترم اومد و سزارینم کرد
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 اره اولش قراربو طبیعی بشه ولی بعد ۶ساعت درد کشیدن ساعت یک شب دکترم اومد و سزارینم کرد وای خیلی سخته اینجوری