2777
2789
عنوان

بهش چی بگم 😬😂

110 بازدید | 8 پست

من یه مجموعه کتاب میخواستم بعد برام نمیصرفید بخرمشون تصمیم گرفتم از سال بالاییام دست دوم بگیرم

بعد به یکی پیام دادم تو پیامم هم همون اول نوشتم برا خودم میخوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مشکل اینه الان نمیدونم چجوری بگم من میخوام هزینه دست دومو بدم 

چون رودروایسی داریم نمیدونم چی بهش بگم از طرفی شاید خودشم راحت نباشه

چجوری بهش بگم؟🥺 جمله بندیم خرابه

وا خب استفاده شده به قیمت دست دومه دیگه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

در اخر بگو چقدر تقدیم کنم

اگه قیمت کتاب نو رو گفت

بگو این که قیمت کتاب نوعه

خودش میفهمه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم به دوسپسرت میخوای ی چی بگی🤦‍♂️😂🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
در اخر بگو چقدر تقدیم کنم اگه قیمت کتاب نو رو گفت بگو این که قیمت کتاب نوعه خودش میفهمه

مشکل من اینه حس میکنم اصلا نمیخواد هزینشو بگیره 

میشناسیم همو 

ولی من اینجوری راحت نیستم 😬😂

مشکل من اینه حس میکنم اصلا نمیخواد هزینشو بگیره  میشناسیم همو  ولی من اینجوری راحت نیستم ...

بهتر 🤣🤣

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه