2777
2789
عنوان

کیا دچار بی اشتباهی عصبی هستن 😕

341 بازدید | 65 پست

یا همون بیماری آنورکسیا 

یعنی وقتی عصبی و ناراحتین میل به هیچی ندارین

یا حتی با وجود اینکه گرسنه‌این ، غذا نمیخورین

کیا دچارش هستن ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنورکسیا فرق داره

غذا می‌خورن اما خودشون رو مجبور می‌کنن بالا بیارن.

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
آنورکسیا فرق دارهغذا می‌خورن اما خودشون رو مجبور می‌کنن بالا بیارن.

نه سرچ کن تو گوگل نوشته

بیمار از خوردن غذا به میزان کافی و با وجود گرسنگی امتناع می‌ورزد.

دقیقا همینه دیگه ، یعنی ما با وجود گرسنگی شدید وقتی عصبی و ناراحتیم هییییچی نمیخوریم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من پرخوری عصبی میگیرم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.