2777
2789
کالیستا رو من تعریفش شنیدم  اسنس صورتی هم همینجور شما تحقیق کن ببین خوبه یا نه چون خودم استفا ...

من کالیستا صورتی و اسنس ابی میزنم عالیه 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو قبلا داشتم اره خیلی خوبه ولی ازین بهتر میخوام

بل بخر خیلی مشکیه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
اسنس صورتی بنظرم خیلی خوبه قیمتشم مناسبه

من اصلا ارایش نمیکنم عزیزم لوازم ارایشی هم چندسال ی بار میگیرم

تعریف اینو هم فقط شنیدم اگرنه خودم مصرف کننده نبودم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
من کالیستا صورتی و اسنس ابی میزنم عالیه 

مبارکتون باشه

من خودم اصلا ارایش نمیکنم اینا رو هم فقط تعریفشو شنیدم اگرنه مصرف کننده نبودم

نهایتا دو سه سال ی بار لوازم ارایشی بخرم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
مبارکتون باشه من خودم اصلا ارایش نمیکنم اینا رو هم فقط تعریفشو شنیدم اگرنه مصرف کننده نبودم نهایتا ...

مرسی عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

قبل خرید خواهشا دقت کنید مارک‌که میخرید cuertly free باشه

یعنی رو حیوونا تست نشده باشه 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖