2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این خیلی گرونه واسه من که ماهی یکی تموم میکنم نمیصرفه اصلاااا

کالیستا رو من تعریفش شنیدم 

اسنس صورتی هم همینجور

شما تحقیق کن ببین خوبه یا نه چون خودم استفاده نکردم که بخوام نظرمو بگم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
بله واقعا خوبه میشه عکسشو بذاری اترنیتی هم زیاد شنیدم خوب نیست یعنی 

واسه من خوب نبود .دوسه و اترنیتی رو دارم الان چشم بفرمایید عکس داغ و تازه

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
کالیستا رو من تعریفش شنیدم  اسنس صورتی هم همینجور شما تحقیق کن ببین خوبه یا نه چون خودم استفا ...

اره کالیستا هم شنیدم هم‌ارزونه هم میگن خیلی خوبه تو تاپیکای دیگه حالا اینارو دارم اسمشونو مینویسم که فردا برم بپرسم یکیشو بگیرم

اره کالیستا هم شنیدم هم‌ارزونه هم میگن خیلی خوبه تو تاپیکای دیگه حالا اینارو دارم اسمشونو مینویسم که ...

اسنس صورتی بنظرم خیلی خوبه قیمتشم مناسبه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
نسبت ب قیمتی ک داره واقعا خوب نیس

قیمتشو قبول دارم واقعا نمی ارزه با این شرایط

من خودم اصلا ارایش نمیکنم نهایتا دیگه عروسی و مهمونی ها 

ی برند مرغوب فقط همینو میشناسم اونم شاید دوسال ی بار یا سه سال ی بار بخوام بخرم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.