2777
2789
نه بابا نفهمیده ازش فقط تعریف کردی دلشم بخواد

نه دلم نمیخواد بدونن من دوسش دارم

انشااله ک تفهمیدن

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین خاطرم مربوط به بدترین لحظه زندگیمه... فوت بابام جلو چشمم.. بعدش سقط بچم بدترین خاطرمه

خدا پدرتونو بیامرزه اره ازدست دادن عزیز واقعا ضربه روحیه بزرگیه.و مطمعن باشید اون شمارو میبینه خوب زندگی کن و واسش فاتحه زیاد بخون

وای چیکار کردی تنهایی😣

هیچی جیغ زدم دهنمو گرفت ، گریه بیصدا😢😢

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

گفتنش جز اینکه ی مدت داغونم میکنه چیز دیگه ای نداره😔😔😔

حتی موقع خواب یادم میفته تا صبح تو خواب گریه میکنم😔😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
عزیزم ایشالله خدا بهت یه بچه خشکل میده نگران نباش😍

ممنونم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
گفتنش جز اینکه ی مدت داغونم میکنه چیز دیگه ای نداره😔😔😔 حتی موقع خواب یادم میفته تا صبح تو خوا ...

باید فراموشش کنی بدونی چیزی ک اتفاق افتاده و گذشته 

گذشته برنمیگرده ولی میتونی ازالان بهتر از قبل زندگی کنی و گذشته رو بده دست فراموشی از چیزای خوبشم عبرت بگیر

باید فراموشش کنی بدونی چیزی ک اتفاق افتاده و گذشته  گذشته برنمیگرده ولی میتونی ازالان بهتر از ...

زمانی میتونم فراموشش کنم و چیزی ک اون لحظه از دست دادم برگرده بهم🤲🤲🤲

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤