سلام پسرم تازه 38 روزشه روزای اول بزور سینه امو گرفت بعد شیر خشکشو قطع کردم بعد یک هفته توی ادرارش خون بود دکتر گفت شیرت کمه آب بدنش کم شده شیرخشکش کش بده. از روزی که شیر خشکو با شیشه شیر شروع کردم بهش دادن باز سینه خودمو کم میگیره یا خوابش میبره یا مکای محکم نمیزنه که شیر بیاد تو دهنش گریه میکنه. نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد حداقل 5 شش ماه شیر خودمم بخوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خوب همینجوری در کنار شیر خودت بهش شیر خشک بده،مهم سیر شدن بچه و رشدش است،چه با شیر خشک و چه شیر مادر
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
داغ دلموتازه کردی پسرمنم شیرخشک دادم سینمونگرغت البته من نوک نداشت، دستگاه اس ان اس نگاه کن سرچ کن باشیشه ولوله خودت درست کن شیشه بدی تمومه دیوه من شیرم دوماهگی بچم خشک شد
پسر منم همین که شیر خشک دادم دیگه سینمو نگرفت. حتا شب ها تو خواب هم متوجه میشد ونمیخورد وکلا شیرم خشک شد من شیرم کم بود ونمیتونستم بدوشم شما اگه میشه بریز تو شیشه بهش بده
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍