2777
2789
عنوان

دعوت نامه کلاب هاوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 33 پست
رایگان دارم میدم 😐 برا همچین چیزیم مگ پول میگیرن

آره من دیدم پول میگیرن . تو هم بگیر  

آیفون ندارم وگرنه ازت میگرفتم  

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره نمیدم

پ چطو دعوتت کنم😂

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
فقط با ویس میتونی ارتباط برقرار کنی با بقیه  چت نداره

هااااا اونه اوهع مزخرفه گمونم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شما اضو شدی منو دعوت کن☺️

من عضوم 

دوتا اضافه مونده برام 

خاسی شمارتو تو شخصی بفرس دعوتت کنم

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
آره من دیدم پول میگیرن . تو هم بگیر     آیفون ندارم وگرنه ازت میگرفتم    

من خودمم ایفون ندارم با نسخه مود شده اومدم 

پول برا چیمه اخه

حتما باید شماره بدم؟ میتونی لینک دعوت رو بفرستی

نمیشه باید شماره زد 

کلاب هاوس  چیه  لطفا   توضیح  دهید

ی جایی ک کلی روم داره با افراد معروف و اینا توش حرف میزنن

آره من دیدم پول میگیرن . تو هم بگیر     آیفون ندارم وگرنه ازت میگرفتم    

اگه برا هر دعوت پول میگرفتم الان یه تومنی داشتم😂

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی