2777
2789

سلام خانما...من یکساله ک ازدواج کردم...خونه و یه ماشین معمولی هم داریم شغل شوهرم ثابت هست با ۵ تومن حقوق...خودمم تنبلی تخمدان دارم و هم ارث نازایی تو خانواده بنظرتون زمان مناسب برای بارداری چ موقعیه ...من تصمیم دارم امسال کارای مربوط ب بارداری انجام بدم اما خانواده شوهرم ب شدت دخالت میکنن واسه بچه

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭

از امسال خوبه اقدام کنی،شوهر باید دخالت کنه دیگه قراره بابای بچه بشه😁😁

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عریزم هرزمان که خودت و شوهرت صلاح دونستید بارداربشید. به دیگران ربطی نداره اونا که قرار نیست مسئولیت بچه تورو به عهده بگیرن پس حق دخالت ندارن. به بقیه هم بگو مسئله بچه داری یه مسئله شخصی. خودم وهمسرم هرموقع صلاح دونستیم نیاز به بچه داریم اقدام میکنیم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چی میگن؟؟؟بیار بابا شرایطت خوبه

جلوی من میگن ما دخالت نمیکنیم اما فرداش زنگ میزنن شوهرم ک دیر چرا بچه نمیارید خودمم ۲۴ سالما حس میکنم نمیتونم از پسش بربیام

عریزم هرزمان که خودت و شوهرت صلاح دونستید بارداربشید. به دیگران ربطی نداره اونا که قرار نیست مسئولیت ...

جالبه ک میگن من دخالتی نداریم اما ب شوهرم زنگ میزنن 

جالبه ک میگن من دخالتی نداریم اما ب شوهرم زنگ میزنن 

بزار زنگ بزنن خودت با همسرت صحبت کن بگو من هنوز شرایط نگهداری از بچه روندارم. نمیتونم مسئولیت مادربودن رو قبول کنم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بزار زنگ بزنن خودت با همسرت صحبت کن بگو من هنوز شرایط نگهداری از بچه روندارم. نمیتونم مسئولیت مادربو ...

خوده شوهرم بچه نمیخاد الان اما امان از دخالت

عزیزم واسه تنبلی تخمدانت چه دارویی مصرف میکنی؟ 

عزیزم واسه تنبلی تخمدانت چه دارویی مصرف میکنی؟ 

متفورمین فقط...دیواره رحمم خیلی ضخیم بود ک قرص جلوگیری هم مصرف کردم یا مدت الان س ماهه ک منظم شده پریودیم اما متفورمین ادامه میدم

خوده شوهرم بچه نمیخاد الان اما امان از دخالت

من اصلا تو مغزم نمیره کسی بخواد تو زندگیم دخالت کنه به شدت عصبی میشم و جواب میدم

من اصلا تو مغزم نمیره کسی بخواد تو زندگیم دخالت کنه به شدت عصبی میشم و جواب میدم

چون خانوادش میدونن منم بی اعصابم فوری جواب دخالتشون میدم ب من چیزی نمیگن😅

چون خانوادش میدونن منم بی اعصابم فوری جواب دخالتشون میدم ب من چیزی نمیگن😅

عصبی بودن چیز خوبی نیست اما درمقابل دخالت خیلی درسته