2777
2789
عنوان

محصولات درمانی پوست ومو

149 بازدید | 54 پست

اگر مشکلات مو دارید یا مشکلات پوستی دارید یا میخاید از لوازم آرایشی وسلولزی مرغوب واصل استفاده کنید که آنتی باکتریال هم باشند درخدمتم ۰۹۲۲۶۱۴۹۳۰۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ..بعد پوستتون معمولیه وشما چه طور به این نیاز پی بردید؟ مشکلی در پوستتون دیدید؟

بله..پوستم انگار حالت کشیدگی داره مخصوصا پوست دستم..احساس میکنم پیر شده کمی🥺..زیر چشمام خطوط ریز چروک داره یه مقدار

بله..پوستم انگار حالت کشیدگی داره مخصوصا پوست دستم..احساس میکنم پیر شده کمی🥺..زیر چشمام خطوط ریز چر ...

اوکی پس نیازه صددرصد شماست واما من یه محصول بهتون معرفی میکنم فقط نه صرف معرفی چون سابقه من درامر مشکلات پوست ومو ۷ ساله است ...میتونم بگم صددرصد رضایت خودم واطرافیانم رو ازش دارم محصول آبرسان لدورا که هم ویژگی الاستیسیته داره واز چروک جلوگیری میکنه هم جلبک دریایی داره هم روغن جوجوبا که اصلی ترین ترکیباتش هست

بله..پوستم انگار حالت کشیدگی داره مخصوصا پوست دستم..احساس میکنم پیر شده کمی🥺..زیر چشمام خطوط ریز چر ...

ودرضمن کرم دورچشم هم میتونه یه محصول عالی برای درمان مشکلات دورچشم شما باشه ...وبرای دست شماهم کرم تقویت دست رو پیشنهاد دارم که حتی بعد آبرسان بزنید که رطوبت پوستتون حفظ بشه وهم پوستتون تغذیه بشه عزیزم

آبرسان دست و صورت نمیشه با هم استفاده کرد..یا باید جدا باشن..و قیمتام بگید ممنون

بله میشه باهم استفاده کرد عزیزم ولی اگه کرم دست روهم استفاده کنید تاثیرش چند برابر میشه

آبرسان دست و صورت نمیشه با هم استفاده کرد..یا باید جدا باشن..و قیمتام بگید ممنون

عکس هارو فرستادم ..کرم آبرسان ۱۷۴ هزارتومنه  و۱۲۰ میل هست 

کرم دست ۸۵ هزار تومنه و۵۰ میله