2777
2789
عنوان

محصولات درمانی پوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوری که بهتون محصول رو داد نگفت ماسک پیلاف به تنهایی درمان نداره؟محصول مکملش رو استفاده نکردید؟

عزیزم من شیر پاک کن دارم قبل اصلاح و چن روز بعدش میزنم خوبه جوش نمیزنم ولی برای ماسک چیری نگفت مگه محصول مکمل چیه

عزیزم من شیر پاک کن دارم قبل اصلاح و چن روز بعدش میزنم خوبه جوش نمیزنم ولی برای ماسک چیری نگفت مگه م ...

محصول مکمل این ماسک اسکراپ دانه دار حاوی صدف دریاییه که باید باید باید اول اسکراپ استفاده بشه وماساژ دورانی روبه بالا که باعث بشه سلولهای مرده وجوشهای سرسفید سیاه از زیر پوست خارج بشن وبعد صورت با آب سرد شسته بشه وماسک گذاشته بشه برای اینکه کامل این سلولهای مرده برداشته بشه واین رو میگن پاکسازی عمقی تازه اگه پوس چربی دارید حتما باید بایک صابون یا شوینده مناسب چربی پاک بشه وبعد شروع پاکسازی وبعد همه این مراحل آبرسان هستش

محصول مکمل این ماسک اسکراپ دانه دار حاوی صدف دریاییه که باید باید باید اول اسکراپ استفاده بشه وماساژ ...

ن من این کارا نمیکردم یعنی مرحله صابون بعدش پاک سازی یعنی چی یعنی جوش ها در بیاری؟

ن من این کارا نمیکردم یعنی مرحله صابون بعدش پاک سازی یعنی چی یعنی جوش ها در بیاری؟

بله عزیزم جوش دلیلش متفاوته باید دلیلش روبدونیم اگه چربی پوست دلیل باشه باید چربی کنترل بشه وبعد هفته ای دوبار اول اسکراپ وبعد ماسک وبعد آبرسان که نتیجه میشه درمان وشفافیت پوست عزیزم

این عکس برای عروس خاله شوهرم هست ببینید پوستش بعد دوماه چه پاک وسالم شده فقط بااستفاده صابون و اسکراپ وپیلاف وآبرسان

نه به هیچ عنوان چون جاش لک میشه ومیمونه 

به نظر من دوباره از نو شروع کنید استفاده محصولات رو اما این سری ۱۰ روز یک بار برام عکس بفرستید تا مراحل رو ببینم وکمکتون کنم