2777
2789

سلام خواهریا 

پسر ۱۶ ماهس چند روزی میشه که به حالت دل درد خم میشه و ناحیه خصوصیشو میگیره 😭😭😭

بنظرتون دلیلش چیه 

عفونت ادراری یا شوزش نباشه 

استرس دارم و نگرانم لطفا تجربیاتتونو بگید 

علائ خاصیم جز اینکارش نداره نه تب داره نه ناراحتی میکنه تو طول روز

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏

یعنی درد داره؟

حتما یه دکتر ببرش فتخی چیزی نباشه 

شاید هم براش جالبه الکی دست میزنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی درد داره؟ حتما یه دکتر ببرش فتخی چیزی نباشه  شاید هم براش جالبه الکی دست میزنه

درد و اینا ک نداره چون احساس ناراحتی نمیکنه چند روزیه اینجوری شده فتخ که نیست وای استرس دارم تا فردا ک ببرم دکتر

نمیدونم والا شاید دستشویی داره به موقع میره دستشویی؟

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
نمیدونم والا شاید دستشویی داره به موقع میره دستشویی؟

پوشکش میکنه اره دفعشو داره پوشکشم روزی ۴ بار عوض میکنم

پوشکش میکنه اره دفعشو داره پوشکشم روزی ۴ بار عوض میکنم

شاید ادرارش میسوزونه بدنشو باید ببری دکتر بازم عزیزم

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
ببین اگه تو ادرار کردن هم سوزش داره پس بدون عفونت ادراریه ... ولی در کل نشون دکتر بده حتما 

موقع ادرار علائمی ک نداره ولی تا فردا ک ببرم دکتر کلی سوال تو ذهنم میاد

درد و اینا ک نداره چون احساس ناراحتی نمیکنه چند روزیه اینجوری شده فتخ که نیست وای استرس دارم تا فردا ...

اگر درد نداره نترس 

کم کم داره میشناسه بدنشو کنجکاو شده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏