2777
2789
عنوان

ینی اگه این بزاد کله نی نی سایتو افطاری میدم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما یک سوال اگر ویدئوی پست شده یکی از فالویینگ هامون رو دوباره ببینیم یعنی فقط از روی پست رد شیم آیا اعلان ویو خوردن براش ارسال میشه؟؟؟؟؟؟😑😑😑😑 یا فقط همون اولین باری که دیدی اعلان ارسال میشه؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

چشم

منم تگ کنیااا

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶
چشم

مرسی افطارم هم. دعوتم کنیا یادت تره

فقط. قبلش. بگو فامیلامون رو دعوت کنم خونمون تا افطارو.  تو سایت مهمون تو باشیم😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
آخه بیشتر عکس بده ببینیمش  مراقبش باشید

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 
مرسی افطارم هم. دعوتم کنیا یادت تره فقط. قبلش. بگو فامیلامون رو دعوت کنم خونمون تا افطارو.  تو ...

جرر😂 باشه حتمن

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 
خانما یک سوال اگر ویدئوی پست شده یکی از فالویینگ هامون رو دوباره ببینیم یعنی فقط از روی پست رد شیم آ ...

خانما جواب بدید دیگه😑😑😑😑😑

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

اون. نصفش اتاق بچه هاشه؟

انو مثلن اتاق غذا درس کرده بودیم ولی خودش اونشو داره اونجا میسازع