2777
2789

بچه ها من خودم دوبار تخمک اهدایی گرفتم ....هر بار گیر واسطه ها افتادم که نزدیک ۲۰ میلیون خرج کردم و هر دوبار فقط دوتا جنین داشتم ......اینم به خاطر این بود که اهدا کننده ها از بی هر ماه تخمک میدن دیگه نه کیفیت داره تخمکاشون و نه تعداش .....به خاطر همین ما مجبوریم همه جی رو از اول شروع کنیم با هزینه های کمرشکن .....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی که به من تخمک داد ۲۳ سالش بود .....من عردفعه میرفتم بیمارستان میدیم اونجاست ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام عزیزم جنین اهدایی یا تخمک تنها

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
شرایط اهدا کننده چی باید باشه؟

زیر ۳۰ سال ....مطلقه ....حداقل یه بچه داشته باشه

وای تخمک اهدایی بدنو داغون میکنه کلی داروی هورمونی باید بخوره طرف اون خانوم۲۳ ساله عقل نداره هرروز اونجاس؟بدنش داغون میشه که

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

تخمک ی نفر دیگه ب شما چه

این کار شرعیه واقعا؟ پرسیدین؟

فک نکنم بشه بچه ی خودت

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
سلام عزیزم جنین اهدایی یا تخمک تنها

سلام گلم ...فقط تخمک میخوام من .....شما جنین اهدایی هستی؟

چرا مطلقه؟

نمیدونم والله ......شایدم جزو شرایطش نیست....مطمین نیستم

سلام گلم ...فقط تخمک میخوام من .....شما جنین اهدایی هستی؟

من جنین اهدایی گرفتم خودم مشکلی ندارم شوهرم عقیم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
وای تخمو اهدا بدند داغون میکنه کلی داروی هورمونی باید بخوره طرف اون خانوم۲۳ ساله عقل نداره هرروز اون ...

خوب اونا هم البته به خاطر مشکلات مادی حتما.....

خودم چند بار دوست داشتم تخمک اهدا کنم از خودم

هزینش چقدره اسی

والله دقیق نمیدونم سال جدید چقد شده فک کنم ۱۸ تومن