2777
2789
عنوان

چه طوری از تخم گشنیز استفاده میکنید

27543 بازدید | 12 پست

سلام تو دستور برخی غذاها نوشته تخم گشنیز

منم

رفتم عطاری خود تخم گشنیز رو خریدم دونه های کوچک ریزتر از ماش هست 

الان اینها را چکار کنم 

اسیاب کنم

در چه غذا یا دمنوشهایی میشه استفاده کرد

استفاده نمیکنیم😎😁

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودرش کن استفاده کن طعم و عطر قورمه سبزی و محشر میکنه

گلم کی اضافه می کنی خورشت 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
همون اولش عزیزم 

یعنی همراه گوشت 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
هر وقتی میتونین اضافه کنین عزیزم همون اولش که سبزی وگوشت و تفت میدین و ادویه میزنین پودر گشنیزم اضاف ...

مرسی خانومی