2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک نمیدونم چیکارکنم زندگیمومادرشوهرم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج اولم اینجوری بودم با اینکه جوونم بود اما فک میکردم با کلفتی براش عزیزتر میشم، کم کم شد وظیفم و کم مونده بود لباس زیراشم بده من، شوهر احمقمم میگفت وظیفته، اینجور مردا بچه ننه هستن و از مادرشون میترسن، من که جدا شدم ولی خدا به داد تو برسه قشنگ میفهممت😟

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

چرا روز اول کاری میکنید ک وظیفتون بشه این کارا منم نامزدم ی چن باری خونشون ظرف شستم دیدم اینا میرن میخوابن ب نامزدم گفتم اینا خون رگاشون صورتیع مال من عنیه دیگم ظرف نشستم از روز اول بدونید چیکار میکنید

چرا باید کاراشو انجام بدی؟؟ بگو مگه زمین گیری، حالا اگه خودت دلت خاس کمک بدی فرق داره وظیفت نیس ک

به خداانقدربه خودش میرسه ادم فکرمیکنه تازه عروس امابه کاراش که میرسه میگه پاهام دردمیکنه

فقط سیاست باید داشته باشی..اینا ک فهمشون همینقدره توخودتم بکشی اینا همینن...شوهرتم فرمانبردار مادرش پس بهتره با مادرش صمیمی باشی ب ظاهر البته..و بهش بفهمونی ک نمیتونی حتی ب شوهرت...ی روز بگو کمرم ی روز بگو پام....بارداریتو بهونه کن بگو درد دارم و ازینحرفا...جلو شوهرت خیلی محترم باش با مادرش و کار کن پشت سرش عذرتو با خوبی از مادرش بخواه و بگو نمیتونی 

هنوزبه من میگه توزن خوبی برام نشدی 

به مادرشوهرت بگوبروبراخودت کلفت بگیر من کلفت تونیستم

به شوهرتم بگواحترام خودت وحفظ کن وتوزندگی مدیریت درروابط هاداشته باش والاطوردیگ باهات برخوردمیکنن وتهدیدش کن نزنتت وتوروبعنوان برده وکلفت نبینه

خودتو بزن به مریضی زنگ بزن بابا مامانت بیان ببرنت دکتر ، به بابات بگو به شوهرت اعتراض کنه بگه دکتر گفت از بس کا کرده لک بینی داره، یه بار خانوادت اعتراض کنن شوهرت میشینه سر جاش

به شوهرت بگو من نمیتونم باردارم خدای نکرده اگه یه تار مو از سر بچه کم بشه خودت به من میگی چرا مواظب ...

بابا اینجور ادما نفهمن جلو روشون وایسی کاری میکنن به مرگ خودت راضی شی اخرش مجبور میشی تن بدی به خواستشون 

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن