2777
2789
عنوان

این عجیب نیست ؟؟ 😳😳

287 بازدید | 14 پست

من و دوستم با ی آقایی در حد ی چت درارتباط بودیم ک من تا حالا صداشو نشنیدم انا رفیقم چند ساله باهاش دوست معمولی هس و چند باری صداشو شنیدع و میگع شبیه یکی از آشنا هامون هس 

حالا برای من این عجیبه ک بار ها توی خواب ی صدایی شبیه اون آشنامون می شنوم ک میگع همون دوست من هس ( همون ک تا حالا نشنیدم صداشو ) همش اسم خودشو می آوورد یا جمله هایی ک یادم نیست و بهم می گفت 

ب رفیقم گفتم گف شاید خودش بودع ک اوندع تو خوابت و واقعا صدا خودش بودع یا حتی قیافش

برام خیلی عجیبه تا حالا همچین چیزی پیش نیومدع 

نظر شما جیه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسه مسخره نکن جدی عم 😑😑😠😠😠 از قبل اون فیلم بودع

خب تو ناخوداگاهته ،،،میاد تو ذهنت دیگه،،منم گاهی ی ادمایی میان تو خوابم و ی حرفایی میزنیم باهم ک خودم تا چند روز هنگم

کامرانیه نکنه

😂😂

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
ببین وقتی به چیزی فکر میکنی احتمال اینکه خوابشو ببینی هست:/  پس فک نکن چیزی بهت الهام شده

منظورم الهام نی فقط واسم عجیبه پس اون صدا کیه وقتی من تاحالا صداشو نشنیدم 

خب تو ناخوداگاهته ،،،میاد تو ذهنت دیگه،،منم گاهی ی ادمایی میان تو خوابم و ی حرفایی میزنیم باهم ک خود ...

من پارسال یبار خواستم برونفکنی رو امتحان کنم امروز خواب دیدم روحم از بدنم جدا شد😐

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔