2777
2789
عنوان

خانومای قمی بیایید

2964 بازدید | 17 پست

اگه برای خردسالان ۳ تا ۷ سال مایل به آموزش زبان انگلیسی هستید ، من تجربه ۷ سال در آموزشگاه چکاوک رو دارم. 

آموزش مکالمه انگلیسی از طریق داستانگویی و شعرخوانی و فلش کارت و کاردستی

آموزش خصوصی در محیطی شاد و مفرح تضمینی با رعایت پروتکل های بهداشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین

مهد دوزبانه چکاوک رو توی قم همه میشناسن.

از طریق بازی و شعر و قصه بطور غیر مستقیم بچه ها مکالمه انگلیسی رو بطور غیر مستقیم مثل زبان مادری یاد میگیرن

مهد دوزبانه چکاوک رو توی قم همه میشناسن. از طریق بازی و شعر و قصه بطور غیر مستقیم بچه ها مکالمه انگ ...

بله میشناسم هزینه کلاس هاتون به چه صورته بعد تقریبا کدوم منطقه هستین

بخوایم‌مدرک داشته باشن چجوریه میشه پیش شما یاد بگیرن بعد آموزشگاه آزمون بدن ؟

بچه چند ساله؟

اولا برای ۳ تا ۶ آموزش غیر مستقیمه بدون کتاب و جزوه. مدرک لازم ندارن

اما در مورد کودکان ۷ تا ۱۴ کتاب کار میکنم 

۱۴ به بالا هم کتاب و آزمون

مدرک هم چون من خودم مدرس کانون زبان هستم ، میتونن سه ترم آخر رو آموزشگاه بخونن و دیپلم زبان بگیرن

بچه چند ساله؟ اولا برای ۳ تا ۶ آموزش غیر مستقیمه بدون کتاب و جزوه. مدرک لازم ندارن اما در مورد کود ...

پسرم پنج سالش هست ولی واقعا باهوش هست با دوبار شنیدن یه واژه کامل حفظ میشه، فکر میکردم نیازه که مدرک داشته باشه برای آینده که بخواد ارتقا بده سطحش رو

دختر من از طریق آموزشای ماهواره بدون اینکه من کاری انجام بدم حروف انگلیسی و اعداد رو یاد گرفته ۳ سال ...

دقیقا یکی از مصادیق آموزش غیر مستقیم همینه

در حین بازی. حین خوردن میان وعده. حین درست کردن کاردستی و نقاشی

من موضوعات رو طبقه بندی کردم و هر هفته یک موضوع با داستان و شعر و فعالیت های مربوط به اون آموزش داده میشه

بعد از مدتی کودک شما به انگلیسی قصه میگه و شعر میخونه

ما آموزشگاه زبان انگلیسی جدیدی تاسیس کردیم که شیوه تدریسش فوق العاده جذاب و کاملا متفاوته با سایر آموزشگاه هاست. به اسم آموزشگاه زبان انگلیسی چکاوک.

آدرس سایتشم اینه : https://www.english-chakavak.com

مخصوصا آموزش زبان انگلیسی برای بچه ها با روش های خیلی جذاب و مبتکرانه انجام میشه و در نتیجه هم بازدهی بالایی داره هم اینکه بچه ها با پای خودشون پا میشن میرن کلاس زبان.

پیشنهاد میکنم اگه واقعا به آموزش زبان انگلیسی به بچه هاتون اهمیت میدین حتما به این سایت سر بزنید.