2777
2789
عنوان

نسبت ب زندگیم سرد شدم

1616 بازدید | 57 پست

نمیدونم چیکار کنم ولی نسبت ب زندگیم شدیدا سرد شدم دلم میخواد طلاق بگیرم ولی ازونورم میترسم از چاله در بیام بیفتم تو چاه 

دلایلم زیاده 

اینکه مستقل نیستم و طبقه ی پایین مادرشوهرم میشینم و مدام اذیت میشم شوهرمم میگه تا دو سه سال دیگ حرف خونه نزن

شوهرم خیلییی سردو بی احساسه ینی از اولم بود طوری ک من خلا احساسی شدید دارم 

تازگیام وقتی میرم خونه مامانم آرامش بهم برمیگرده ولی وقتی میلم خونخ خودم وسواس فکری شذیذ میگیرمو بشدت اعصابم بهم میریزه... نمیدونم تلقینه یا بخاطر دلسردیمه

غیرازینا مشکل جدیه دیگه ای ندارم.... 

لطفا یکم راهنماییم کنید دوستان 

منم دقیقا همینم. با این تفاوت که با بهانه کرونا دیگه خونه ماددم  هم نمیرم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا مردای امروزی اینجوری شدن؟! 

تا زمان پدر مادرهای ما اینقدر عشق و علاقه بین زوج ها موج میزد... 

مگه ما چه گناهی کردیم؟! 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
منم دقیقا همینم. با این تفاوت که با بهانه کرونا دیگه خونه ماددم  هم نمیرم

وای من ی مدت نمی‌رفتم خونخ مادرم دیگ نزدیک بود تيمارستانی بشم... فقط اونجاس ک حالم خوبه... خونه خودمونو اصلاااا خوشم نمیاد... متنفرم ازش

شدی عین من .یک مدت خونه مامانم بودم یکروز با خودم گفتم چقدر خوبه اینطوری نه حرف خواهر شوهری هست آزارت بده نه شوهر بی مهر .چی میشد اگه بشه

اگه بچه نداری جدی بهش فکر کن .زندگی یکبار فقط اتفاق میوفته

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
شدی عین من .یک مدت خونه مامانم بودم یکروز با خودم گفتم چقدر خوبه اینطوری نه حرف خواهر شوهری هست آزار ...

وای دقیقا مثل من... ولی خب عزیزم بخوام طلاق بگیرم با ی بچه اوضاع یکم بد میشه 

و اینکه بخوام بچمم بیارم ک مهریه نمیتونم بگیرم بابامم گناه داره خرج بچمو بده... و اینکه از کجا معلوم بعدی بهتر ازین باشه 

اونوقت شما حالت اوکی شد؟؟؟ یا بفکر طلاقی؟؟ 

عزیزم منم دقیقا مثل شمام، با این تفاوت که دو تا بچه دارم . البته سال هاس که با شوهرم رابطه سردی دارم، شوهر منم خیلی بی احساس و سرده ، برعکس من! از اول همین طوری بود، دیگه هیچی برام لذت بخش نبود، منم شدم مثل خودش ، سرد و بی احساس ،دیگه محبت نمی‌کردم و...  اما الان بعد از 12 سال که از ازدواجمون میگذره و دیدم که کارم داره واقعا به طلاق میرسه پشیمونم ، فهمیدم که نمیتونم شوهرم رو عوض کنم! باید همین مرد سرد و بی احساس رو بخاطر بچه هام بپذیرم و خودم به زندگی گرما بدم. اگر بخوام منتظر گرما بخشی به زندگی از طرف شوهرم باشم ،فقط باید تو خواب ببینم . حالا شما دوست عزیز از تجربه تلخ من که تا پای طلاق رفتم و برگشتم عبرت بگیر و سعی کن خودت محبت کنی و شاد زندگی کنی و همسر و شرایط زندگی ات رو بپذیری!

عزیزم منم دقیقا مثل شمام، با این تفاوت که دو تا بچه دارم . البته سال هاس که با شوهرم رابطه سردی دارم ...

آخه حیف جوونی و عمر آدم نیس ک با این اعصاب خوردیا و این افراد بی احساسو بی درک سپری بشه!!!؟ 

آخه حیف جوونی و عمر آدم نیس ک با این اعصاب خوردیا و این افراد بی احساسو بی درک سپری بشه!!!؟ 

کاملآ میفهمم چی میگی ! واقعا هیچ عذابی بالاتر از زندگی کردن با یه شوهر بی احساس و نفهم نیست. منم سال ها سر عوض کردن شوهرم جنگیدم اما بدتر ازم متنفر شد و اوضاع زندگی ام بدتر شد . فهمیدم هیچ چیزی غیر از خودم ،قابل تغییر نیست