2777
2789
عنوان

نقشه وچیدمان این خونه نظربدین

404 بازدید | 51 پست

دوستان مادرحال ساخت این خونه هستیم لطفا درمورد نقشه وچیدمانش نظربدین واینکه همسرم با ساخت کلوزت ومطبخ مخالف بود وبه اسرارمن ساخت میخوام رخت خوابمم بزارم کلوزت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم آشپزخونه و مطبخ رو میذاشتین کنار اتاق خواب تا پذیراییتون بشه یه مربع کامل قشنگتر بود

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بنظرم آشپزخونه و مطبخ رو میذاشتین کنار اتاق خواب تا پذیراییتون بشه یه مربع کامل قشنگتر بود

دقت کنی ستون میفتاد الان اون ستون وسط اپن هس  قناسی مطبخم میفتاد پذیرایی

مطبخ داره چون تک طبقه هست همکفه وپنجره اشپزخونه میفته کوچه فقط واس مطبخ از بالای دیوارپنجره زدیم

اشتباه میکنی واسه آشپزخونه پنجره نمیزنی  بذار بیفته کوچه اشکالی نداره که

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
اشتباه میکنی واسه آشپزخونه پنجره نمیزنی  بذار بیفته کوچه اشکالی نداره که

اخه کشیدن دیگه نمیشه کاریش کرد نیمه ساخته نظرتون چیه کلت کلوزتو فقط رخت خوابو لوازم اضاف بزارم چون 4متره