2777
2789
عنوان

عفونت ناف نوزاد 21 روزه.مامانها کمک

2563 بازدید | 12 پست

با سلام .نوزاد 21 روزه ی من بعد ی هفته گیره ی نافش افتاد ی هفته نافش خونی بود.خونش قطع شد اما الان انگار عفونت کرده ترشح زرد داره .راهنمایی کنید خواهشا

خدایا بابت همه چیز شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نزن ببردکتر اون بگه بهت.اکثرا بعد۱۰ دهم میوفته کلا نه اینکه اول گیره بیوفته بعدخونی اینابشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
بنظرت عفونت کرده؟

مال پسرم من اون طوری نبود پس نمیدونم چیزی هم من نزدم چون ترسوام .ولی خواهرشوهرم الکل سفید رو پنبه میزد.ولی توهم چیزی نزن ببرحموم بشور آروم با صابون بچه خشک کن ترشحات اومد باز حتما فردا ببردکترش .اون ترشحات ترشحات عفونت ولی بزرگ با نوزاد فرق داره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

سلام وقت بخیر 

اگه پیامو میبینین ممنون میشم جواب بدین پسر من 16روزشه نافش تو ده روزی افتاد اما جاش ترشح زرد داره دکتر بردم گف یه مقدار عفونت داره یه پماد داد اون ک میزنم چرک زده بیزون میده هنوز خوب نشده سوالم اینه شما چکار کردین برای بچتون بردین دکتر بعد چند مدت خوب شد ممنون میشم راهنمایی کنید