2777
2789

دوستان سلام

مادر من عادت بدی داره توی غذا پختن دستش به کم نمیره. ما هم معمولا غذای مونده ی ظهر رو حتی برای شام نمیخوریم.  الان که ماه مبارک هست و غذا از سحر تا افطار باقی می مونه که اصلا لب نمیزنیم. خصوصا که غذاهای سحری با افطاری به کلی متفاوته.

بنظرتون چیکار کنم کلی غذای باقیمونده رو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده نیازمند اگه خوبه. بریز یکبار مصرف  

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بدین فقیر بیچاره ها...شما ک مادرت عادتشه زیادمیپزه و شما عادتتونه نمیخورین چنتا خانواده فقیر و پیداکنین همیشه ب اونا بدین مثلا توظرف یکبارمصرف 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

بریز توی ظرف تمیز و در دار بذار دم در 

هستن کسایی که در روز یه وعده غذا هم به زور میخورن 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

معمولا میدن به باباها بخورن. چقد عجیبید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بدین فقیر بیچاره ها...شما ک مادرت عادتشه زیادمیپزه و شما عادتتونه نمیخورین چنتا خانواده فقیر و پیداک ...

یه خانمه هر جمعه میومد در خونمون غذاهای تازه رو میدادیم بهش. این هفته نیومده

دور و برمون فقیر نمیشناسم.

غذاها قابل خوردنه  ولی متاسفانه هم اخلاق پدرم و هم اخلاق من توی غذای مونده نخوردن بسیار سختگیرانه س