2777
2789
مهد کودک خوب برای شیرخوار تو آیت اله کاشانی یا میدون شهر زیبا اگر تجربه دارین بگین از ماه بعد دخترم باید ببرم خیلی استرس دارم
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی شهر زیبا ساکن هستم... چون من هم مجبورم دخترمو بذارم مهد اگه اطلاعاتی در رابطه با مهد گلسا دارین به من هم بدین لطفا راضی هستین؟ هزینه هاش چطوره؟ دختر من 6 ماهشه
دوستان عزیز من از اردیبهشت 92 تا اردیبهشت 95 دخترمو گذاشتم مهد گلسا یعنی شش ماهگی تا دو سال و نیم واقعا ازشون راضیم مربیاش با وجدانن ندا جون-فاطمه جون ، مرجان جون یکی از یکی بهترن الان که بخاطر محل زندگیمون پنج ماهه مهد دخترمو عوض کردم روزی نیست که ازشون یاد نکنه خانم حسینی معاون مهد آدم منظبط و با وجدانی هستن با خیال راحت بچه هاتونو بزارین اونجا