2777
2789
عنوان

گناه دوری از پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه واه یعنی چی😐😂 من ۱۸ سالگیم رفتم خونه مجردی سریع😐😂 یعنی الان تو آتش جهنم قراره بسوزم؟😐😂

اصا منظورم‌اینکه خدا برای این کار گناه و عذاب در نظر گرفته نیست این فقط حس عذاب وجدان خودمه به این قضیه.میدونم‌همه‌یه روزی بالاخره جدا میشن ولی من قراره یه شهری باشم که ۱۰ ساعت با شهر خودمون فاصله داره و اونطوری که باید نمیتونم بشون سر بزنم و کمک‌ حالشون باشم

اصا منظورم‌اینکه خدا برای این کار گناه و عذاب در نظر گرفته نیست این فقط حس عذاب وجدان خودمه به این ق ...

نمیدونم. مامان بابات سنشون بالاست؟ من خودشون میتونستن از پسه خودشون بر بیان جفتی  ۴۵ سالشونه.  اگه میدونی سختشون هست هر از گاهی بهشون سر بزن

نمیدونم. مامان بابات سنشون بالاست؟ من خودشون میتونستن از پسه خودشون بر بیان جفتی  ۴۵ سالشونه.&n ...

نه سنشون همین حدودیه که شما هم گفتید.بخاطر این فاصله که گفتم و اینا شاید ۲ ماه یبار بتونم بیام چند روز بمونم

نه سنشون همین حدودیه که شما هم گفتید.بخاطر این فاصله که گفتم و اینا شاید ۲ ماه یبار بتونم بیام چند ر ...

نه خب مهم نیست عزیزم. منم شهرم دوره ازشون تا سال دیگه هم احتمالا کشورمم ازشون دور بشه.  نگران نباش ولی چند وقتی یبار باهاشون ویدیو کال بگیر

شهر ما کوچیکه و برای رشته ای که‌من‌میخونم کار خاصی نداره مجبورم‌برم شهر های بزرگتر

خب برین هفته ای یک باربیاین بهشون سر بزنید

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)