من یه خانم ۲۹ سالم که ماه بعد میشه ۳۰ سالم وقتی ۲۰سالم بود درگیر یه رابطه ی عاطفی شدم همه موافق بودن خواستگاری و اینا همه موافق اما یهو ورق برگشت من خیلی با پسره جور بودم اما هیچ وقت نگفتم دوسش دارم براش هر شرطی گذاشتم انجامش داد پسر خوبی بود مودب وساکت یهو یه روز شنیدم نامزد کرده دو روز بعد نامزدیش بهم زنگ زد باهم قرار گزاشتیم تو یه کافه تو مسعودیه باهم حرف زدیم من ساکت بودم گفت که واقعا رازی به این ازدواج و اینا نبوده اجبار خانوادش بوده گفتم براش آرزوی خوشبختی میکنم اشکش در اومد گفت نمیتونه فراموشم کنه خوشبخت بشه چه فایده داره بعد من اومدم از کافه بیرون و کلی گریه کردم یه سال بعدش اون پسر و خانوادش رفتن از ایران و ازشون خبر نداشتم گذشت دانشگاه در اومدم پزشکی خوندم بعد تخصص مغز و اعصاب قبول شدم امسال سال آخر رزیدنتیم بود به یه مریض بر خوردم که استاد ازم خواست خودم تنها و بدون بودن استاد عملش کنم قبول کردم اما اون مریض همون کسی بود که سال ها قبل ازدواج کرد و رفت اولش تردید داشتم تو اتاق عمل میخواستم زهرمو بریزم میدونستم اگر اسکالپو نیم سانت عوضی بزارم میتونم خیلی تر وتمیز انتقاممو بگیرم و اون فلج شه اما یه حسی نزاشت این کارو کنم خدارو شکر که این کارو نکردم عمل با موفقیت تموم شد بعد از عمل پرونده هاشو برسی کردم افسردگی شدید داشته تومورم که اواخر بهش اضافه شده با پدرش حرف زدم اما اون منو نشناخت بهم گفت که پسرشون سالها قبل از یه دختری خوشش میومده و به خاطر مسائلی تصمیم گرفتن پسرشون با یه دختر دیگه ازدواج کنه بعد ازدواج همسرش حدود ۱ سال بعد ازش طلاق میگیره و میره و تموم اون مدت اون به فکر اون دختر یعنی من بوده و احساس میکرده گناه کرده و قلب منو شکونده و افسردگی گرفته و اینا این اواخرم تومور و مریضیش میخواسته منو پیدا کنه و اینا ....خیلی دلم براش میسوزه الان بیهوشه و تو مراقبت ویژست نمیدونم چیکار کنم اگر بهوش بیاد ببینمش چی بهش بگم؟ نمیتونم ببخشمش اما وقتی صورتشو میبینم احساس میکنم بهش نیاز دارم احساس میکنم باید ببخشمش اما نمیتونم تموم اون سالهارو که من با بغض خوابم میبردو فراموش کنم چی کار کنم؟ یه حسی بهم میگه خودمو بهش معرفی نکنم و بزارم دنبالم بگرده اما نمیدونم 🙃میشه کمکم کمید و نظر بدید چی کار کنم چی بهش بگم وقتی به هوش اومد؟؟؟ بهش بگم من کیم؟؟؟چی بگم ؟
6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشمگریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگمن خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨👩👧. و اینبار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تودلمخوش اومدی😍. امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت روشنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولویمن💕
۲۹ سالگی میشه تخصص مغز و اعصاب گرفت و جراحی کرد فکر میکردم بیشتر ازینا طول میکشه..درمورد فکر پلیدت و ...
عزیزم من جهشی خوندم رزیدنتم جراحیم بامسئولیت استاد انجام میدیم اگر رزیدنت مورد نظرش باشیم
6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
زندگی هرکس رمان قشنگیه ولی زندگیه من یه رمان پردرده درد😔
جو نی نی سایت سمی شده یه جوری داستان تخیلی میسازید بچه هم میفهمه دروغه وایسا دنیا وایس ...
متاستفم واقعا این زندگیه منه 😔یه رمان خیالی و تخیلی نیست ولی شما هرجوردوست داری برداشت کن
معرفی کن و بگو بخشیدیش عذاب وجدانش برطرف بشه ، ولی ب فکر ادامه زندگی باهاش نباش..
من میگم معرفی نکنه پسره باید زجر بکشه چرا ولش کرد اگر دوسش داشت؟؟؟؟ آدم حتی اگر ننه باباشم بگن برو یکی دیگرو بگیر اگر عشق تو وجودش باشه و عاشق کس دیگه ای باشه تو رو خانوادشم وا میشه عاشق نبوده زنش طلاق گرفته گفته برم محض تنوع سراغ این و بگم شرمنده ببخشید و ابنا و تموم اما بعضی کارا با صد ببخشید و به خواست من نبود درس نمیشه البته من کاری ندارم خدا میدونه شایدم واقعا ابنجوری نبوده اما بزا تو جهنم عذاب خودش بسوزه اون به تو بد کروه بد😊و انتقامتو اینجوری بگیر