2777
2789
نخود لوبیا رو پختم، جو رو گذاشتم بپزه،  جو میگن هر چی بیشتر بپزه ،آش لعابش بیشتر میشه

ععزیزم دستور کاملش رو بگم بقیشو یا چی؟

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم میگم اونی من خوردم توش رشته نداشت اصلا

خوب رشته نریز ...تا جا بیفته ....اب کمتر توش بریز ...درعوض می تونی مثل ما شمالیا کشک رو توش بریزی ...

 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بقیه شو بگید لطفا، سبزیهارو کی بریزم و  کشک رو ? برای تزئینش فقط پیاز سرخ کنم یا نعنا هم قاطی ...

با دستور من برو جلو 

می دونم چی خوردی 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

بعد از اضافه کردن عدس 

لوبیا چیتی و نخود خیس خورده رو هر کدام جدا بریز تو زودپز 

لوبیا یه ربع نخود هم یه ربع تا بیست دقیقه بذار بپزه 

بعد اضافه کن به آش

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

حالا یک عدد پیاز بسیار بزرگ یا دو عدد پیاز متوسط رو نگینی خورد کن 

سیر یه بوته جداگونه خورد کن 

پیاز رو با روغن سرخ کن بعد ده دقیقه سیر رو به پیاز اضافه کن چون سیر زودتر سرخ میشه 

در آخر یعنی یک دقیقه آخر 

زردچوبه فراوان بزن 

دو سه پیمانه ترجیحا 

بعد خاموش کن بریز تو آش

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
حالا یک عدد پیاز بسیار بزرگ یا دو عدد پیاز متوسط رو نگینی خورد کن  سیر یه بوته جداگونه خورد کن ...

االان همه مواد رو ریختی میذاری آروم آروم لعاب بده و همش با هم جا بیفته 

دوست داشتی دوباره پیاز داغ نعناع درست کن با کشک 

برای تزیین 

دوست نداشتی فقط نعناع داغ و کشک 

نکته:کشک و هیچ وقت توش نریز بچوشه روش بریز برای تزیین 

راستی نمک هم در نیم ساعته آخر پخت فراموش نشه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792