2777
2789

دوستان از دیشب تخمدان چپم درد میکنه و سینه هام خیلی ورم کرده صبح ام از خواب پا شدم کمرم یکم درد میکرد خیلی میترسم خطرناکه؟ هنوز سونو نرفتم

کمر دردو منم دارم .. با استراحت خوب میشه .. درد تخمدان سمت چپو جدیدنا بهش دچار شدم .. 😑😑😑

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تو چند هفته هسی؟

هفته ۱۱ عزیزم .. ولی فکر کنم این چیزا تو بارداری طبیعیه .. ولی کمر دردو از همون هفته های اول داشتم تا الان

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
گلم تو چند هفته هسی؟

عزیزم لکه بینی نداری؟

اگر لکه بینی نداره نباید مشکلی باشه اما اگر استرس داری برو دکتر سونو کنه

منم اوایل درد داشتم سمت راستم بود منم خیلی میترسیدم رفتم دکتر سونو کرد گفت حاملگیت طبیعیه

اگر شما هم نگرانی برو دکتر

هفته ۱۱ عزیزم .. ولی فکر کنم این چیزا تو بارداری طبیعیه .. ولی کمر دردو از همون هفته های اول داشتم ت ...

من وقتی میرم دستشویی میترسم میگم فرنگی استفاده کنم شوهرم بهم مبخنده میگه هنوز دو ماهت نشده 🤦🏻‍♀️

من وقتی میرم دستشویی میترسم میگم فرنگی استفاده کنم شوهرم بهم مبخنده میگه هنوز دو ماهت نشده 🤦🏻‍♀️

ولی در کل فرنگی برای ما بهتره .. من تصمیمه تو هفته های بالاتر که رفتم از توالت فرنگی استفاده کنم 

عزیزم لکه بینی نداری؟ اگر لکه بینی نداره نباید مشکلی باشه اما اگر استرس داری برو دکتر سونو کنه منم ...

گلم لکه بینی ندارم یکشنبه قراره برم دکتر ... دو سال پیش یه سقط تو هفته ششم داشتم ک چیز سنگین بلند کردم و لکه بینی شدم و از دستش دادم🤦🏻‍♀️حالا هی یادم میوفته گذشته...

چند روز پیش یه خانوم تکواندو کار که توی ماه هشتم بارداری بود برنده مدال طلا شد🤐🤣

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
ولی در کل فرنگی برای ما بهتره .. من تصمیمه تو هفته های بالاتر که رفتم از توالت فرنگی استفاده کنم&nbs ...

آره منم بعد اینکه انشالا قلبش تشکیل شد فرنگی استفاده میکنم شما هفته چندم سونو قلب رفتین؟

چند روز پیش یه خانوم تکواندو کار که توی ماه هشتم بارداری بود برنده مدال طلا شد🤐🤣

ما شانس نداریم خواهر حتی گوشیو ازم گرفتن میگن اشعه اش ضرر داده یواشکی اومدم😂🤦🏻‍♀️

ما شانس نداریم خواهر حتی گوشیو ازم گرفتن میگن اشعه اش ضرر داده یواشکی اومدم😂🤦🏻‍♀️

این و که خدایی راست میگن

منم نمیدونستم دو تا دوتا گوشی میزاشتم تو جیبم 🤣

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید