کمر دردو منم دارم .. با استراحت خوب میشه .. درد تخمدان سمت چپو جدیدنا بهش دچار شدم .. 😑😑😑
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هفته ۱۱ عزیزم .. ولی فکر کنم این چیزا تو بارداری طبیعیه .. ولی کمر دردو از همون هفته های اول داشتم تا الان
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
من وقتی میرم دستشویی میترسم میگم فرنگی استفاده کنم شوهرم بهم مبخنده میگه هنوز دو ماهت نشده 🤦🏻♀️
ولی در کل فرنگی برای ما بهتره .. من تصمیمه تو هفته های بالاتر که رفتم از توالت فرنگی استفاده کنم
عزیزم لکه بینی نداری؟ اگر لکه بینی نداره نباید مشکلی باشه اما اگر استرس داری برو دکتر سونو کنه منم ...
گلم لکه بینی ندارم یکشنبه قراره برم دکتر ... دو سال پیش یه سقط تو هفته ششم داشتم ک چیز سنگین بلند کردم و لکه بینی شدم و از دستش دادم🤦🏻♀️حالا هی یادم میوفته گذشته...