2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ در هفته پنجم کسی اینجوری بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 10023 بازدید | 36 پست
گلم لکه بینی ندارم یکشنبه قراره برم دکتر ... دو سال پیش یه سقط تو هفته ششم داشتم ک چیز سنگین بلند کر ...

پس نگران نباش انشاله یکشنبه میری دکتر و همه چیز عالیه

منم هفت فروردین فهمیدم باردارم اما همه جا تعطیل بود اینقدر یک هفته استرس کشیدم تا شد چهارده فروردین پیش دکترم. من بی خودی به خودم استرس وارد میکردم میگفتم وای نکنه خارج رحم باشه

در صورتیکه به نظرم دردهای ابتدای بارداری طبیعیه

چون بدن دچار تغییراتی شده قرار بوده پریود شی اما نشدی و این دردها طبیعیه

واسه من تقریبا بعد از هفته شش دردهام قطع شد

نگران نباش توکلت بر خدا باشه واسه راحت شدن خیالت هم یکشنبه میری دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نگران نباش انشاله یکشنبه میری دکتر و همه چیز عالیه منم هفت فروردین فهمیدم باردارم اما همه جا تعط ...

وای فداتشم مرسییی خیلی آرومم کردی ❤منم از خارج رحمی بودن میترسم🤦🏻‍♀️ ولی خب تصمیم گرفتم فلن سونو نرم اخه خیلی زوده بنظرت هفته ششم برم خوبه؟

آره منم بعد اینکه انشالا قلبش تشکیل شد فرنگی استفاده میکنم شما هفته چندم سونو قلب رفتین؟

۸ هفتگی .. من اول ۴ هفتگی رفتم فقط ساک کوچیک تشکیل شده بود بعد ۸ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
حالا اینا ب کنار یبوست و نفخ منو دیوونه کرده تازه 9 ماه مونده .... 😑🤦🏻‍♀️

سعی کنین یبوستتون همین الان درمان کنین وگرنه ماهتون بره بالا اذیت میشین

یک یا دو تا سیب رو با همون مقدار گلابی بریزین تو آبمیوه گیری آبش و بخورین هر روز عالیه (مقدار سیب و گلابی باید مساوی باشه)

پوره و این چیزها هم فایده نداره فقط آبش

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  
حالا اینا ب کنار یبوست و نفخ منو دیوونه کرده تازه 9 ماه مونده .... 😑🤦🏻‍♀️

آخ نگو

منم از یک هفته به زمان پریودم یکم یبوست داشتم اما زیاد شدید نبود .من هیچ وقت تو زندگیم یبوست نداشتم.

تقریبا کل هفته 7 رو یبوست شدید داشتم که خدا نیاره

دیدم چاره ای نیست شش تا گل محمدی خشک رو کف دستم له کردم ریختم تو آب خوردم از چند ساعت بعدش دلپیچه هام شروع شد بعدشم کلا شکمم شل شد. شاید باورت نشه اما همین گل محمدی ها منو نجات دادن. دو هفته پیش مثل امروز خوردم. بعدشم سعی کردم شبها بیشتر سوپ و آش بخورم. و سبزیجات و سالاد و میوه رو زیاد کردم

خداروشکر این دو هفته عالی بود عین قبل

حالا شما هم گل محمدی استفاده کن و بهم نتیجه رو بگو

خدا نینیتو حفظ کنه لطفا منم دعا کن صدای قلبشو بشنوم❤

مرسی عزیزم انشاءالله🌹🌹

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
وای فداتشم مرسییی خیلی آرومم کردی ❤منم از خارج رحمی بودن میترسم🤦🏻‍♀️ ولی خب تصمیم گرفتم فلن سونو ن ...

شما برو دکتر هر چی دکتر صلاح بدونه انجام بده

ولی به نظرم این دردها طبیعیه ماها هم تا که باردار میشم بعد از چند وقت جو گیریم و میترسیم. به نظرم طبیعیه 

من نه فقط بلدم به خودم استرس بیخود بدم خود آزاری دارم

اگر میخواهی از بابت طبیعی بودن بارداریت مطمئن بشی که همین الان بری بهتره

ولی واسه قبل هفته شش زوده بذار 8 هفته ات کامل بشه

من سونوی قلب رو قرار یکشنبه برم در واقع میشم هفته 10

پناه بر خدا ببینم چی میشه

14 ام که رفتم دکتر خودش گفت سه هفته دیگه بیا 

وگرنه میگن هفته 8 هم قلب تشکیل شده

آخ نگو منم از یک هفته به زمان پریودم یکم یبوست داشتم اما زیاد شدید نبود .من هیچ وقت تو زندگیم یبوست ...

چشم ولی من از آلو خشک هم خیلی نتیجه گرفتم اینقدر قویه ک اسهال میشی

چشم ولی من از آلو خشک هم خیلی نتیجه گرفتم اینقدر قویه ک اسهال میشی

پس همون آلوخوردنو ادامه بده

نذار یبوستت بمونه

زن داداشم نه ماهه زایمان کرده از ابتدای بارداریش یبوست داشته نه دکترش درست راهنمایش کرد نه خودش اهمیت داده الان تبدیل به هموروئید شده که باید جراحی بشه