2777
2789

[QUOTE=187127876]ایشالا ب وقتش اصن ناراحت خودتتتت نکن ،قلب بچت تشکیل شده بود؟؟؟؟[/QUOTE ب رفتم روستا  نمیدونستم باردارم بعد بی بی زدم مثبت شد دوماه بود پریود نشده بودم از دادم باردار بودم بعد اون خونریزی و لخته و بیمارستان

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
ابجی چند ساله ازدواج کردی

دو سال و نیمه عروسی کردم اما بخدا این ماه دومه ک جلو گیری نداشتم باردار شدم این چند سال دکترا همش داروهای الکی بهم‌میدادن ک اصن لازم‌نبود واسم حتی باعث خارج رحمی شد و ما اصلا طبیعی رابطه نداشتیم‌ ینی من اگ همون اول عروسیم جلوگیری نمیکردم هیچچ مشکلی نداشتم حلال نمیکنم دکتری ک ایجور سرم اورد دکترم عوض گردم گفت نیاز ب دارو ندادی و فقط عکس بگیر و من الان باردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا روزی خودت من زیاد علایم ندارم فقط درد پریودیییی خعلی کم و درد سینه کم ،شما هم این ماه اقدام ک ...

اره عزیزم این ماه اقدام کردم علاعمم هم مثل خودته درد پریودی خیییل کم و درد خود سینه خیلی کم کاش باردار باشم موعدم ۴ روز دیگه است یعنی ۷ این ماه

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
شاید باردار باشی بی بی چک بزن حتما

اخه ۴ روز به موعدم مونده میگم الان نشون نمیده ۷ این ماه میزنم 

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
اره عزیزم این ماه اقدام کردم علاعمم هم مثل خودته درد پریودی خیییل کم و درد خود سینه خیلی کم کاش بارد ...

منم کمرم درد میکنه

زیر دلمم درد میکنه

سینه هامم همینطور

دو روز دیگه موعدمه

دوشب پیش زدم بیبی چک مثبت شد

شمام بزن نشون میده

ازمایشم رفتم مثبت شد

دوروز دیگه موعدمه

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره
منم کمرم درد میکنه زیر دلمم درد میکنه سینه هامم همینطور دو روز دیگه موعدمه دوشب پیش زدم بیبی چک ...

روز چندم سیکلت عزیزم؟